i stedet for at holde din blanding ren som en pen eller blyant på ferrule (metaldelen i slutningen med det rene hoved), prøv at holde det tilbage igen den anden ende i stedet.

Bare for at prøve det.

REKLAME

Du kan opdage dig selv naturligt at anvende mindre pres på det rene hoved samt gøre hyggelige, bløde cirkler med børstehårene.

Nogle gange, når jeg holder ryddet op i nærheden af ​​ferrule, aka den fælles måde, trykker jeg virkelig vanskelig uden endda at realisere det, som jeg dunno … Jeg forsøger faktisk at tvinge øjenskyggen bits i min hud. Hold den rene fra den anden ende, dog tilskynder lettere tryk, hvilket gør det godt diffunderede øjenskygger såvel som smukke gradienter.

REKLAME

Det er en af ​​de forslag, jeg valgte op et sted langs metoden, men kunne ikke huske om (whoops!), Men jeg har begyndt at gøre det igen, såvel som nu (igen!) Blending er en helt anden verden. Jeg har lyst til, at den rene gør arbejdet nu, i stedet for mine fingre såvel som håndled, hvis det giver nogen form for mening. Prøv det engang! såvel som lad mig forstå præcis, hvordan det går.

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.