Kære Dagbog,

Ah, sommer … dette er min foretrukne tid på året.

REKLAME

Åh! Højre som jeg skrev, at jeg indså, at jeg havde glemt foråret, som jeg også ligesom siden af ​​den fremragende salat, men det er bestemt min anden foretrukne tid på året.

Jeg har været omkostninger meget tid udenfor. Mellem min havearbejde såvel som forsøger at sikre omkredsen, er der så meget at gøre. Det lader til, at nogle feline eller en mere altid forsøger at infiltrere ejendommen. Katte omkring lige her har ingen respekt for grænser, jeg fortæller dig, så godt som jeg virkelig ikke kan lide det, når katte kommer over ubudne.

Haverne gør det meget godt. Hibiscus blomstrer, såvel som de lugt guddommelige. såvel som tomaterne? De går ud! Jeg er ligeglad med den kødfulde frugt, men bladene smager udestående. Du bør prøve dem engang. De er fantastiske i en salat med en side af solsikkeblade såvel som græs.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Du ved, jeg kan sikkert lide havearbejde, såvel som jeg tror, ​​at jeg har en miljøvenlig pote til det, da hvad som helst om det kommer naturligt.

Bortset fra vandingen, selvfølgelig. Jeg gør ikke vandet. Jeg forlader det til min landscaper / assistent.

Fuglene udenfor bliver meget irriterende, så det er en ting, jeg har at gøre med, såvel som det har at gøre med det fuglebaserede husunderholdningssystem, jeg indarbejdede, da jeg designede haverne.

Dybest set har det ikke arbejdet, da fuglene bryder reglerne. De skulle begrænse deres aktiviteter til et lille område, hvor jeg måske kunne se dem fra komforten af ​​mit tabby kommandoscenter, men de har faktisk taget over. De sparker deres frø overalt og banker over mine planter, men gør aldrig nogen form for rengøring. Det er uhøfligt, beskidte såvel som helt ubesværet til. Der skal gøres noget om det.

Hvilket minder mig om, tror jeg, at Tabby Command Center har brug for en vis rutinemæssig vedligeholdelse. “Siri, minde mig om at fortælle entreprenøren at inspicere på Tabby Command Center i morgen.”

REKLAME

Nogle af skruerne kommer løs, hvilket vedrører mig, da jeg bruger et fremragende tilbud om tid til rådighed, der styrer mit imperium.

Jeg vil kontakte base igen snart.

Bliv fabelagtig,
Tabs.