så griner, hvis du vil. Det er fint for mig! Men jeg kan godt lide, når en ny frygtløs flyer er tilgængelig i posten. I aftes måtte jeg vælge mellem den nye Trader Joe’s frygtløse flyer, ægte enkel, appel samt nylon til sengetid læsning, såvel som jeg valgte den frygtløse flyer (selvfølgelig!).

Um … bedste sengetid læsning nogensinde?! Siden hvornår var sidste gang du drømte om præ-made gyro kød? FO ‘Reals, den frygtløse flyer vil gøre det til dig.

REKLAME

Åh, såvel som også, er Trader Joe’s placering at gå nu for lavnøgle, økonomiske charme produkter. tro på det. De har en ny økologisk arganolie, såvel som den er kun $ 6,99 for en 1,7-oz. Flaske (en flaske Josie Maran’s Argan Oil på Sephora er $ 48 for nøjagtig samme størrelse).

Forhyggeligt forstod du, at vi får arganolie ved at udpakke den fra kernerne inde i frugten af ​​argan træet? Samt det for at komme til kernalerne, er frugten typisk skrællet såvel som revnet for hånden?

Ja, da de selvfølgelig ikke kunne få terministerne til at gøre det.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

De ting, du opdager fra den frygtløse flyer!

I andre nyheder har TJS ligeledes en ny Citrus-duftende Body Tøjvask, der blev lavet af “En ekstremt respektificeret producent af højkvalitets charmeplejeprodukter, hvis produkter tilbyder for meget højere omkostninger hos andre detailhandlere”?

Hej, mystisk! farve mig fascineret …

Jeg vil give det næste gang jeg går til TJS samt se, om jeg kan finde ud af, hvem der gør det. Det vil sige, hvis min næse er i arbejde køb igen. Jeg har enten forfærdelige allergier, eller det er stadig rester af den kølige, jeg havde i sidste uge, men mine sanser af lugt såvel som smag er stadig helt ude af whack.

Oh yeah! såvel som tjs ligeledes bringer mad. Lol! Jeg lavede en long-@ ss mental liste i aftes af alle de nye ting, jeg vil prøve, begyndende med gulerodspiralerne (det siger, at du kan sub dem til pasta).

Jeg vil også prøve den mexicanske stil ristet majs, Sriracha Seafood Potstickers med rejer og krabbe (Yummers !!!!!!), samt selvom det virker som 10 ekstra pund i en skål, Pepperoni Pizza Mac & Cheese .

Den, der komponerer denne ting, er sjovt! Nu vil jeg få en stor taske af tomater, brug posen som en pung, samt offentliggøre et billede på Instagram.

REKLAME

Er du alle fanget på den seneste frygtløse flyer? Hvad synes godt for dig?

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.