Hellige Eye Makeup Ruts, Batman! Jeg har været i en i omkring en måned. Jeg har lige ikke ønsket at skubbe mig selv, makeup-talende eller venture ud af min komfortzone.

Sker det nogensinde med dig?

REKLAME

Jeg har virkelig ikke eksperimenteret med nogen nye øjenmakeup teknikker sidst eller funky øjenskygge placering, og jeg går ikke den ekstra mile, du ved det? – Kan lide ved at anvende falske vipper eller gå buck vild med mit øje ser ud. Jeg har været øjenmakeup doven, også kendt som perfekt behagelig at gøre den samme-o, samme-o, som for mig er farve i crease, farve på låget og lidt i det ydre hjørne.

“… farve i crease, farve på låget og lidt i det ydre hjørne.”

-Anonym Lazy Woman.

Jeg vil selvfølgelig bruge forskellige øjenskygger, men jeg vil placere dem på mine øjne på meget mere eller mindre på samme måde.

Dette er den gamle trofaste af øjenskygge placering placering for mig, lol! Sætte farve i creasen, farve på låget og lidt i det ydre hjørne får arbejdet udført. Det ser ud til at uddybe den krølle, hvilket betyder noget, fordi min ikke naturligvis er meget dyb (min øjenform er noget “hooded”), og jeg kan godt lide mine øjne for at se ud som om de er sat lidt dybere.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

1. En mid-tonet øjenskygge i crease

Når jeg gør dette øje, ser det sådan, jeg vil starte, og det er normalt med en mat eller en satinbrun for at falske skyggernes falder og slags får mine øjne til at se, at de er satte dybere, end de rent faktisk er.

2. Nu en lysere farve på låget

Derefter klapper jeg en lysere farve, normalt en shimmer, på den “mobile” del af låget, som er den del, der bevæger sig, når du blinker.

Min mobil lågplads er begrænset, men jeg føler, at når jeg lægger en lysere skygge på det, understreger det, hvad lille mobil låg plads jeg har, fordi den lysere farve fanger lyset og ser tættere på eller meget mere fremtrædende.

Det, og kontrasten mellem den lettere skygge på låget og den mørkere skygge lige over det gør det også, at creasen ser endnu dybere ud.

3. Blend en mørkere farve ind i det ydre hjørne

Det sidste, jeg kan lide at gøre, er at blande en mørkere farve i de ydre hjørner, som synes at løfte (men det er bare en illusion) den ydre kant af øjet. I betragtning af at kanterne af mine øjne naturligt slags hældning nedad, ofte vil jeg se søvnig, selv på de sjældne tilfælde, når jeg ikke er det. Strategisk placere lidt af en mørkere øjenskygge i de ydre hjørner synes at løfte øjnene og stoppe det.

REKLAME

Hvad med dig? Hvad er din dovne pige øje makeup placering rutine, og har du været i en øjenmakeup kreativ tilstand i det seneste, eller er nogen andre derude i en rut?

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.