Den nye Bite Beauty Multisticks ($ 24 hver)
Hånd på mit hjerte, mine hoops og mit høje hår – i dag er den dag jeg bliver seriøs, du. Jeg skal sætte nutella-krukken og forpligte sig til at komme tilbage i form.

Jeg vil også gøre mit niveau bedst for at ignorere det faktum, at hver gang jeg ser en af ​​disse $ 24 bid skønhed multikviteter … Jeg vil gerne chomp ind i det som om det er en twinkie.

REKLAME

På papir, kan du helt spise disse multipurpose makeup sticks for øjne, kinder og læber, fordi de ligesom alle bid skønhedsprodukter, de er lavet med fødevarekvalitet ingredienser, men jeg har ikke prøvet det endnu … men det ved aldrig. Jeg vil nok. Jeg har licket en læbestift før i forfølgelsen af ​​makeup nysgerrighed, haha!

Så ja, du kunne spise disse, hvis du ville have (hvilket er rart at vide, antager jeg), men jeg ved ikke, om jeg nogensinde har ønsket at bære en cremet rødbrun som mandel på mine øjne, mine læber og mine kinder på samme tid … det lader til, at det ville være lidt meget, ikke? Ligesom en fyr iført en for mange guldkæder?

Men NOOOOOO! Af en eller anden grund, det monokromatiske udseende – iført matchende øjenskygge, rødme og læbestift, hvilket er slags, hvad disse er designet til – arbejder med disse multisticks fordi …

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

De har en fejlfri finish. Det er satiny, så de afspejler et strejf af lys, hvilket gør dem iøjnefaldende, men de er ikke blanke eller “redaktionelle”, idet de ligner noget, du kun ville se på landingsmodeller eller i magasiner.

De er en perfekt balance mellem en creme og et pulver, og når du først anvender en til dit ansigt (du kan bruge enten dine fingre eller en børste), føler de sig som en silkeagtig, nem at blande creme.
Men i løbet af cirka fem minutter tørrer de ned til et fint, næsten umærkeligt pulver. Det er nok tid til at blande og spille, hvilket er fantastisk, fordi hvis du foretager fejl, har du tid til at rette dem.

De varer en ret lang tid til et creme-til-pulver produkt. Jeg får cirka seks timer på mine øjne (men jeg ser lidt krølling efter ca. 45 minutter, om jeg bærer dem med eller uden primer, men det er ikke noget stort), omkring fem timer på mine kinder og fire timer på mine læber.

Farverne er ren PURR-fection. Jeg mener … Nogle af dem ser krænket i farveprøverne, jeg ved, især dem med rødlige toner, men de arbejder helt, og ikke kun som rødmer eller læbestifter, men også i øjenskygger.

Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk over hele den monokromatiske ting, indtil jeg satte mandel (den rødlige brune skygge jeg har på i disse billeder) på mine låg, læber og kinder …

Det blæste mig væk! Jeg synes, det er dejligt og trydeligt.

Jeg ville ikke blive overrasket, hvis hold af Bite Beauty Bad- @ Sses utrætteligt tweaked disse farver igen og igen, fordi de alle ser målbevidst veludviklede, ikke som nogen gjorde dem primært for dine øjne eller dine læber og derefter behandlet, hvordan de ‘ D Kig på dine kinder som en eftertanke.

Iført mandel på mine øjne, kinder og læber
Iført mandel … og overvejer nutella

REKLAME

Jeg kan ikke rose disse smukke pinde nok. Jeg mener, du kunne lægge på din makeup halv vågen og stadig se ud som om du prøvede (stort plus for mig i disse dage, lol!).

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.