Dette er hvad “fancy kjole” er for mig i disse dage: en semi-rynket stribet sweater, bukser med maling pletter på dem (jeg havde dem At male Connor’s værelse for et par måneder siden, og Dagnabbit, hvis de ikke er mine mange komfortable jeans, jeg ejer!) Og mit “gode” par af Nike Winflos.

Åh, og en lille makeup selvfølgelig! ?

REKLAME

Målrettet dækning

For at jage PGR omkring huset og Coywolf omkring blokken i går havde jeg bronze og blomme på mine øjne og kinder med en ren korallæbe. Og jeg parrede det med, hvad jeg kan lide at kalde “en semi-ren base”, som er all-over næppe-der dækning med en tonet fugtighedscreme, såvel som et par målrettede områder med lidt meget mere uigennemsigtig dækning. Det gjorde jeg ved at blande et rent lag Stick Foundation på mine kinder og omkring min mund, og derefter buffer en lille mængde flydende concealer under mine øjne.

Jeg har ikke sat det med et pulver, fordi jeg ønskede, at min hud skulle se som hudagtig som muligt, men du kunne helt sikkert … bare være sikker på ikke at gå for tungt med det, hvis du vil opretholde den hudlignende effekt.

Jeg kan virkelig godt lide denne type målrettet dækning, især hvordan det ser ud i udendørs lys, hvilket kan være notorisk uforglemmelig. højt anbefalet. Prøv det på din næste picnic.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

UNEARTHED MAC GEMS

I andre nyheder … Jeg græder min vej gennem min makeup samling bedst nu, og jeg holder uberørt gamle ædelstene. Jeg havde to af mine seneste fund i går – fræk bronze mineralize skinfinish og mac liquidlast liner i coco bar.

Fræk bronze er en blød, shimmery golden coral ansigt pulver. Teknisk set er det en highlighter, men du kan også bruge det hele over dine kinder som en all-in-one bronzer / rødme / highlighter, hvilket er det, jeg har på mine kinder i disse billeder.

Hvis du føler dig kreativ, kan du også bruge den som en øjenskygge. Jeg våd en Mac 217 børste, flickede den over panden et par gange for at indlæse den op, så buffede den på den indre del af mine låg for at vælge den bronzed plumskygge, jeg havde på den ydre halvdel (Mac sable, hvis du havde ‘Re nysgerrig).

REKLAME

Coco Bar er en mørk neutral brun Mac liquidlast liner, og den vil ikke flytte for ingenting! Det er som en flydende version af Mac Coffee Pencil Liner, og derfor elsker jeg det. Jeg trak en linje direkte langs mine øvre og nedre lash linjer, derefter smudrede kanten med en flad øjenskygge børste. Hvis du søger efter en blød, diffust chokoladeforing, der forbliver sætte, skal du give det en tur, så hurtigt som muligt.

Makeup slidt i dette udseende

Base: Mac PeachLite Strobe Cream (til Prep Hud), Førstehjælp Charm Ultra Repair Tinted Fugtighedscreme i Tan (over ansigt), Mac Studio Fix Soft Matte Foundation i NC42 (kinder, omkring bunden af ​​næsebor og mund), Estée Lauder 24h Concealer and Mouth) i medium varm

Øjne: Mac Teddy Eyeliner (buffed over lider som en øjenskygge base, derefter påført som liner på Waterlines), Mac Sable Eyeshadow (ydre halvdel af låg), Mac Cheeky Bronze (Indre Half, Applied Wet), Mac Hush (Inner Corner) , Mac Liquidlast i Coco Bar (smukt langs øvre og nedre lash linjer), Laura Mercier Caviar Volume Mascara

Kinder: Mac fræk bronze

Læber: MAC Ravishing Lipglass (en ren koral, der ser ud til at være, desværre ophørt. Boo!)

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.