Alt det og en taske med chips!
Hvad er en usung makeup helt? For mig er det en ofte undervurderet makeup morsel, et permanent samlingsprodukt, der scoots under radarskærmen på mange makeup elskere, men regelmæssigt rocks min verden. De langvarige Usung Heroes-serie har nogle af mine favoritter.

Y’all … med 15% Off VIB Salg sker nu, jeg ved, du har travlt med at spille kylling med din Sephora Cart, men tag et øjeblik til at overveje en af ​​de mest undervurderede (og bedste!) Værktøjer Moderskibet skal tilbud – den $ 6 bionedbrydelige blyantspidser, ellers kendt som “blyantspidseren, der forhøjede min vingede liner og reddede mig fra en levetid for makeup elendighed.”

Det er den eneste makeup blyant sharpener jeg nogensinde har ejet, at jeg ikke har ønsket at kaste over værelset.

REKLAME

Fra Sephora.com:

Hvad er det:
En professionel klasse, to-i-en blyantspidser lavet af en innovativ, bionedbrydelig og bæredygtig bio-polymer.

Hvad det gør:
Øko-bionedbrydelige skærpere er et perfekt tilbehør til din kosmetiske samling. Denne sharpener rummer ikke kun en lang række blyantstørrelser, men du kan føle dig sikker på at vide, at du også hjælper miljøet, når du bortskaffer det. Den majsbaserede PLA-legeme af denne skærper er biologisk nedbrydelig, mens bladet er genanvendeligt. Lavet i Tyskland giver kulstofstålbladene dine blyanter de perfekte spidse tips til fejlfri applikation.

Hvad mere skal du vide:
Denne skærper kan bruges med en lang række blyanter, dimensioneret fra 8 mm til 12 mm. Det omfatter et aftageligt valg gemt pænt ind i kroppen for at hjælpe med at fjerne de hårdeste stykker af spåner og lede fra bladet.

Skarpeste tips Evrrrr.

Hver succesfuld killing flick jeg bar i sommer, jeg skylder helt til denne skærper. Du ved, hvordan nogle gange vil du skærpe en blyant, og slutningen vil blive hyggeligt og spidse, men så straks når du kører det på tværs af din hud, bryder spidsen? Det sker for mig hele tiden … men aldrig med denne skærper. Bladene swittle kedelige tips til skarpe punkter med blot et par vendinger, men de holder stadig tilbage juuuuuuust nok fra at gå forbi punktet uden retur.

3 flere ting at elske

Den vedhæftede grønne pick. Ønsker alle skærpere kom med en, fordi det let fjerner nogen stykker, der sidder fast på bladet.

Det åbne design. Det tvinger mig til at rense skærperen lige så og der, så i modsætning til UD Grindhouse eller gøre op for evigt skærpere, jeg tidligere brugte, er der ingen risiko for spåner, der eksploderer over hele min makeup taske.

Prisen. Det er så overkommeligt! Og med 15% VIB-rabatten er det en endnu bedre aftale end normalt.

REKLAME

Jeg tager fat på to, når jeg ramte Sephora i morgen.

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Karen.