To nye nuancer af eyeliner at lege med på Tom Ford
Hvis du dybe dykke ind i Tom Ford-linjen, bestået de populære, dyre quads, luxe læbestifter, ekstravagante negle lakker samt dyre parfume, som alle får gode kærlighedsaftaler, der er en mindre kendt samling af pigmenterede $ 36 blyanter kaldet øje Kohl intens, såvel som mink er min go-to. Det er en shimmery bronzed brun med et hint af lilla (jeg tror det ser fantastisk ud på den nederste vandlinje, BTW, såvel som her er hvorfor).

TF har lige tilføjet to nye nuancer – en mat hvid kaldet hvid røg samt en satiny teal kaldet Tourmaline. Begge er en del af de nye øjne af Tom Ford Collection, der tilbydes nu.

REKLAME

Tourmaline såvel som hvid røg

Hvid røg er meget mere pigmenteret end Mac interessant øje Kohl, den hvide liner, jeg normalt bærer på min lavere vandlinie, såvel som det stikker meget længere. Når der er hvidt røg på, forbliver den på, men teknikken er at opvarme det allerførst ved at køre blyanten på bagsiden af ​​din hånd, som blødgør formlen såvel som bringer ud meget mere pigment (denne metode det også er det samme vil ikke krybe ind i dine nedre vipper eller lash line).

SIDE BEMÆRK: Hvis du normalt kan lide at stramme linjen dine øvre vipper med sort liner, så prøv at bruge en langvarig sort gelforing, der ikke springer, som Mac BlackTrack, for at forhindre at have den sorte linerblanding med den hvide; Ellers risikerer du din hvide røg, der bliver til grå røg!

Tom Ford White Røg på min lavere vandlinje
Hvad angår Teal Tourmaline, er det punchy, men det er ikke usædvanligt alsidigt, da det kan lide at træde en hel del, meget mere end hvidt røg gør. Så det overfører ind i min krølle såvel som arbejder sin metode ned i mine vipper, hvis jeg ikke sætter det med et pulver.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Det fungerer godt som en base for smudgy eller røget udseende … men ikke meget andet.

REKLAME

Af de to nye nuancer tror jeg, at hvid røg er metoden til at gå.

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.