min kære kan lide i mit liv,

Foråret er rundt om hjørnet, såvel som som jeg sidder lige her på toppen af ​​mit tårn, jeg tror på den nye sofa min assistent planer om at købe.

REKLAME

Mmm … Jeg kan ikke vente. Jeg drømmer allerede om at grave mine kløer i sit uberørte stof, hvilket efterlader min duft på puderne såvel som luksurieret på hver pude.

Jeg spørger, om sofaen vil blive klassificeret som “forbudt”. Jeg håber, at det vil være, da det bare gør min Defiance hele sødere.

Jeg har også hørt hvisker af tæppet, der udskiftes på trappen … vi vil se om det. For nu bliver trappen min personlige legeplads såvel som det vigtigste sted, hvor jeg skærper mine klør. Jeg har konsulteret mine advokater om dette, så godt jeg venter på en tilbagekald om, hvorvidt jeg vil have krav på at gå efter lovlig anvendelse.

Min assistent er ligeledes planlægger at genoplive de omkringliggende grunde, herunder det forreste græsplæne. Hidtil er jeg ikke blevet hørt om arkitektonisk input, såvel som fordi historien har vist, at enhver form for såvel som uanset i haven, der udelukkende eksisterer for min fornøjelse, opdager jeg dette utroligt uhøfligt. Jeg må muligvis eskalere dette.

Hun spurgte mig dog, om jeg ville tænke på midlertidigt at yde udnyttelse af mit personlige toilet under opbygning af opgraderinger. Jeg sagde “sikker”, så længe opgraderingen omfatter tilføjelsen af ​​et dejligt fuldlængde tændt spejl for at sikre, at jeg kan beundre min pels.

REKLAME

Endelig vil dette sandsynligvis være den endelige kommunikation, der sendes fra dette felintårn, da organisationen planlægger køb af en ny Feline Condo næste måned. Jeg fik det til at fjerne, at jeg krav til en elevator, men vi vil se, om jeg får det. Paws krydsede.

Xoxo,

Tabs.