IH, du godeste! Jeg laver så mange ændringer. Creamier cleansers, rigere fugtighedscreme (tør hud 4-EVA) og ‘ze intensivering af eksfoliation.

FALL er stadig officielt et par uger væk, men uofficielt for mig begynder det ideelt meow …

REKLAME

Jeg gætter på, at din mening om at falde delvis afhænger af, hvor du falder (ha ha) på græskarpice / halloween spektrum, er jeg rigtigt? Du er enten begejstret af ideen om køligere vejr, afslappende trøjer og crunchy efterår efterlader knitrende under dine ankelstøvler, eller du er yderst bummed om det.

Jeg er et sted i midten …

I hjertet vil jeg altid være en sommerhus baby, men da jeg bliver ældre (og vokser meget mere intolerant over at være varm og svedig), har jeg lært at elske efterår. Og nu er jeg ind i det, mand!

REKLAME

Her er faldet ændres, jeg laver til min hudpleje rutine …

Faldende temps drejer de normalt tørre områder på mine kinder selv tørre, så cremet rensemidler bliver et must. Jeg planlægger at afhente et rør af Kate SomMerville Goat Milk Cleanser for at hjælpe med det i denne uge.

Jeg skal også tilføje en rig fugtighedscreme op i blandingen. Hej, førstehjælp Appeal Ultra Repair Cream!

Og fordi jeg ikke vil blive så meget sol snart (og behøver ikke at bekymre sig så meget om solfølsomheden), vil jeg oppe mit eksfolieringsspil. Til dette formål begyndte jeg lige ved at bruge Paula’s Choice 2% Bha Liquid Exfoliant, og jeg tænker også på at lave en professionel kemisk skræl. (SIDE BEMÆRK: Jeg har aldrig haft en før. Har du?!)

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.