Lad os løsne!
For at citere den fremragende Lizzo (Lizzo til præsident!), Er det ikke min skyld, hvis jeg er ude lige her, løsne. Samt jeg siger, at siden jeg har brugt Laura Mercier gennemskinnelig løs indstilling Powder Glow ($ 39), så ved du … Jeg bliver løs med det, ha ha ha!

(Jeg bebrejder det ikke på gås eller min juice, i situation, du spekulerede på.)

REKLAME

Denne aftale med indstillingspulver er en usædvanlig perle. Det har en subtil pearly overflade (jeg ved, blæser dit sind bedst nu!), Som sætter makeup uden at lave porer ligner månekratere (et problem med enhver form for pulver med skinnende eller glans).

Går til glødet med Laura Mercier gennemskinnelig løs indstillingspulver
Ja, du kan bære alt over dit ansigt! Det tilføjer et antydning af dughed, så din aftale ikke ser fladt ud eller så godt, såvel som det gør det uden at vise dine fine linjer eller smil linjer, a.k.a dine oplevelseslinjer.

Du kan også bære det som en konventionel highlighter så godt, hvis all-over glød er lidt så meget meget for dig.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Åh, såvel som jeg nævner, at det føles vægtløst, så godt som ikke ser kage-y? Det er så godt, jer. Så så godt.

Jeg er en NC42 i Mac, forresten.
Du ved, hvis du kan lide det Dewy Skin Look, men du vil ikke se fedtet eller en skinnende metallisk robot, det er det.

En enorm 1-oz. Jar er $ 39 (leveres med en sifter, men det inkluderer dog ikke en ren eller pulverpuff dog), såvel som der er to skygge valg – en lysere såvel som en mørkere. Jeg bærer den lettere indstilling, såvel som det fungerer fint med min NC42 hud.

Jeg kan godt lide at anvende det med en stor fluffy børste, buffer den mindste mængde over mit ansigt, da jeg kan lide glans for at se ekstremt diffunderet.

REKLAME

Tjek det ud! Du kan opdage Laura Mercier gennemskinnelig løs indstilling Powder Glow i den langsigtede linje på Laura Mercier tællere samt Lauramercier.com.

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.