Red Eyeshadow!
Har du nogensinde vist stemmen? Dude, jeg har set stemmen meget på det seneste, 1) Det ser ud til, at de har en ny sæson hvert 15. minut, såvel som 2), da jeg er en sucker for enhver form for kombination af følgende: Joking Banter Mellem Adam samt Blake, Jennifer Hudson kaster sko, såvel som Kelly Clarkson taler en kilometer om noget om noget, såvel som alle dommerne, der driller hende til det.

Selvom (grumble, grumble …) showet normalt, med sent, kulminerer i Amerika stemmer for en ung, helt pop kvindelige sanger i finalen, det er min foretrukne nuværende skyldige tv-nydelse (såvel som MIDsome MURDERS).

REKLAME

Lejlighedsvis råber jeg ting som “jeg ville dø. Jeg ville bare dø, hvis jeg opfyldte Mariah Carey personligt “på fjernsynet, eller” Jeg ville satse penge Kelly Clarkson ved hjælp af Metropolitan Decay Naked Heat. ”

Taler om det, makeup. Det er godt. især Kelly’s. Jeg er altid forbløffet over de ting, hun bruger, da hun virkelig synes at lide farve såvel som at tage risici.

Mariah Carey har også været en gæstehandler i de sidste par knockout runde episoder, såvel som hendes stil såvel som Kelly er så forskellige fra hinanden.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg mener, at Mariahs makeup altid ser ud til at være godt, så godt (Kristopher spænde er hendes go-to-artist), men jeg kan ikke huske på sidste gang jeg ikke så hende i noget andet end en slags bronze låg eller Et subtilt røget øje med nøjagtig samme præcise øjenskyggeplacering parret med enten en lyserød eller nøgenlæbe.

Hendes makeup ændrer sig aldrig virkelig, men hun ser altid b-o-m-b.

Mens jeg helt får opholder sig med noget, der virker, skal jeg sige, at Kellys makeup er så sjovt, såvel som hun forsøger altid noget andet. I denne sæson hidtil har hun brugt Red Eye Eyeshadow i ét show, så en lilla øjenskygge i en anden. Jeg kan også lide at hun vil bære forskellige øjenskygge former såvel som placeringer. Jeg spores ned, hvem jeg tror, ​​gør hendes makeup til showet, såvel som jeg tror det er Gloria Elias-FOEILLET, hvem gør makeup for mange celebs (herunder missy elliot!).

Hmm … Jeg har lige indset noget. Se kanten af ​​Kelly’s læber i billederne med nøgne læber? Hun bruger mørk un-blended lip liner. Præcis hvor ekstremt 1997! Jeg spørger, om der er en scene makeup grund til det (måske for at definere kanten, så læberne ser fuldere ud?), Da liner er temmelig subtil såvel som ikke noget, du ser bedst af flagermus, medmindre du ser tæt på.

Eller måske kan hun bare lide, at “90s-stil lip ser ud?

(Nu er de nogle dybe tanker, ha ha!)

REKLAME

Måske burde jeg bare spørge, fordi jeg har været lav nøgle stalking Gloria’s Instagram sidst. Jeg graver virkelig præcis, hvordan hun balancerer mellem klassisk dejlig makeup såvel som kunstnerisk udseende. Hun er en ny person til at overholde, hvis du kan lide makeup motivation som jeg gør.

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.