gør dig klar til at knytte dine jeans, kærlighed.
Hvor dine sorte stretchy bukser på?! Fordi jeg fik en go-to brownie opskrift, og nu får du også det (skal synge den sidste sætning højt, fordi det er så godt, hvis jeg siger det mig selv).

Når du er seriøst tænker ‘Bout spiser en hel plade af brownies …
Jeg dedikerer denne pande af brownies, eller som de ville sige om det fantastiske britiske bagning show, denne “bakke bage” til mine høje waisted sorte zellas, som er et strejf for snug og borderline uanstændigt i øjeblikket.

REKLAME

Åh, Yeeeeeah
Jeg dedikerer dem også til mit folk, A.K.A. chocoholics overalt. Åh, du ved hvem du er. Du læste Charlie og chokoladefabrikken, da du var barn, og da Augustus Gloop faldt ind i Chokoladefloden, ønskede du i hemmelighed, at det ville ske en dag!

Sig det med mig: “Gear-AR-Delly.”
Vær forsigtig, fordi skålen bliver varm.
Jeg vil gerne have lidt sukker i min skål.
Det tog flere forsøg på at få disse brownies til at gå til brownie status, da den tidligere videnskabsmand i mig holdt tweaking og raffinering, og nu er jeg 99,9% sikker på, at jeg er der (skal holde nogle wiggle plads til forbedring). Disse er de bedste dumme brownies, jeg nogensinde har spist. Og jeg har spist mange, mange, masser af brownies.

Kakao pulver, salt og instant kaffe
Hvad batteren ser ud før kakaopulveret …
Fold det i et par gange først, før du tænder for blanderen, tak.
De er tætte, chokolade og har en subtil karamel understrøm fra det brune sukker, og mens de er søde, er de ikke overdrevent sukkerholdige. De har også ristet hakket valnødder til næste niveau tekstur, men du kan absolut lade dem ud, hvis valnødder ikke er dine ting. Føl dig gratis at tilpasse denne opskrift, så de passer til dine behov og smag, selv om jeg tror, ​​at der er et par ikke-forhandlinger …

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Ghirardelli Semi-Sweet Chocolate Chips. I guldposen. Ud af alle de forskellige mærker / niveauer af chokoladey-ness forsøgte jeg på vej til Brownie Valhalla, disse fik den bedste reaktion fra mine smagstestere, Aka Me, El Hub, min familie og mine naboer, som jeg tror, ​​elsker mig og hader mig for tilfældigt popping i de sidste par måneder med betydelige plader af brownies.

Instant kaffe. Der handler om en spiseskefuld i opskriften. Bare rolig, hvis du ikke kan lide kaffe, fordi du ikke vil kunne smage det. Det bringer chokoladeens rigdom ud. følsomme for koffein? brug decaf.

Ristede valnødder. Shout-out til alle mine venner her på MBB, der sagde, at ristning af dem ville være livsforandrende, fordi det er! Det er et ekstra skridt, men du vil alligevel have ovnen, så du kan lige så godt.

En håndblander eller blandestativ som et køkkenaid. Teknisk kan du gøre hele denne opskrift fra start til slut med en enkelt skål og en visp, og jeg prøvede det en gang, men det tog for evigt, og jeg lavede et stort rod, så jeg handler om KitchenAid.

Er der næsten.
Klar, sæt … Bag.
Åh, og så lækker som disse er, når de først kommer ud af ovnen, er de endnu bedre, hvis du har nok tålmodighed til at lade dem sætte over natten i køleskabet. Det tager bare dem til næste niveau, men hvis du ikke kan vente til da, og du skal skubbe dem i din mund som ideel nu, får jeg det absolut.

Nu, på opskriften! – Og jeg er nødt til at give rekvisitter til Mel over på Mel’s Kitchen Cafe, forresten, fordi min go-to opskrift er baseret på hendes. Hendes opskrifter … Jeg elsker dem. De er enkle, hun bruger ingredienser, du kan finde på enhver købmand, og de er lækre. Hvis du kan lide at lave mad eller bage, skal du begynde at følge hende, fordi du vil lære meget.

INGREDIENSER

1 kop hakket valnødder

1 kop smør (2 pinde)

8 ounce Ghirardelli semi-søde chokolade chips

1 1/2 kopper granuleret sukker

1/2 kop brunt sukker

1 teskefuld vanilleekstrakt

5 store æg

1/3 kop usødet kakaopulver

1/2 tsk salt

1 TBS Instant Coffee

2/3 kop all-purpose mel

Retninger.

REKLAME

(Dette gør omkring 25 enkelt-servering brownie-kvadrater.)

Forvarm din ovn til 350 F. Prep A 9 x 13-tommer metalbagepande med pergamentpapir. Jeg bruger Reynolds Kitchens SmartGrid, fordi linjerne gør det nemt for mig at se, hvor du skal klippe papiret ned, når det er i panden. Jeg river et stort ark, sæt det i panden, så vejer jeg ned hjørnerne med krus. Jeg skar gennem hjørnerne og omkring kanterne for at trimme papiret ned, og så forlader jeg krusne derinde, mens jeg arbejder på smeten, fordi krusne form for papiret til panden, så når jeg hælder smeten i Enden, jeg er ikke nødt til at kæmpe for at veje papiret ned.

Linje et cookieark med pergamentpapir eller folie, og spred dine hakkede nødder. Toast dem i ovnen hvor som helst mellem 3-6 minutter. Du vil gerne holde øje med dem; my oven doesn’t get as hot as other ovens do, so it takes about 4-6 minutes in mine. You’ll know they’re done when they’ve turned a deep brown and you can see a little bit of oil released on the bottom of thefolie. Også … du kan bare smage dem. Lol! De vil smage nuttere og meget mere potent, men ikke meget mere bitter, end dine konventionelle rå hakkede valnødder. sæt dem til side for at afkøle.

Placer to pinde smør og chokoladechips i en mikrobølge-sikker skål og mikrobølgeovn dem sammen i 1-minutters trin på højt, indtil du kan blande de to sammen jævnt. Du ønsker ikke at overophedes dette, dog så hold øje med skålen, da det opvarmes.

Tilsæt 1 kop det granulerede sukker til den varme chokoladeblanding, bland, og lad så fantastiske i ca. 5 minutter. Når det er køligt, overfører jeg normalt den smeltede chokolade og smør til min Kitchenaid Bowl for at gøre alt lettere.

Pisk i den resterende 1/2 kop granuleret sukker, 1/2 kop brunt sukker og vanille.

Bland i et æg ad gangen, indtil du kommer igennem alle fem æg. Du vil have smeten på dette tidspunkt at blive blank og glat.

Tilsæt kakao pulver, salt og instant kaffe, og bland derefter. Hvis du bruger et køkkenaid, vil du foldes alt i et par gange, før du tænder for blanderen, for hvis du bare dumper kakaopulveret direkte på toppen af ​​batteren og drej blanderen på, slutter kakaopulveret op over hele Frickin ‘Place. På dit hår i dine næsebor på dine tællere og endda på katten tigger på dine ankler til mad. Du er blevet advaret.

Fold i mel og møtrikker med en spatel, og prøv ikke at overblandes. Du vil have melet til bare at forsvinde i smeten.

Fjern krus fra metalpanden og hæld og spiv smeten ind i panden med en spatel, indtil det for det meste er jævnt, og derefter bage mellem 25-40 minutter … Tiden afhænger virkelig af din ovn. Fordi min ikke bliver utrolig varm, forlader jeg dem i omkring 40. Du ved, at de er færdige, når du kan indsætte et tandstikker i midten, og det kommer ud med klæbrige, fugtige krummer (i modsætning til det kommer ud dækket af flydende brownie goop).

Lad dem sidde ved stuetemperatur, før du skærer ind i dem (ellers, dine kanter vil blive smuldret). Hvis du kan vente, lad dem chill i køleskabet i 1-2 timer. Eller natten over. Løft derefter brownies ud af panden og skær dem i kvadrater. For utroligt rene kanter bruger jeg en dejskærer; En pizza cutter virker også! Åh, og det gør det også en gammeldags skarp kniv.

Læbestift swatch-a-thon krus fra connorclaire.com

Hun ønskede kun en enkelt bid, og så bad hun om at spise min salat til frokost. Babyer er underlige, mand!
Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.