B-A-N-A-N-A-S
*ring Ring*

Hej? Er der nogen der? HELLOOOOO. Det er mig, Karen, kalder på min Fruit Phone, fordi denne øjenmakeup er bananer. ???

REKLAME

Der foregår meget her, jeg ved det! Ikke min normale neutrale stil overhovedet, men jeg blev inspireret af Rainbow Eye Makeup på modellen til den nye kablede pressede pigmentpalette. ?

Plus, jeg var i humør for at prøve noget nyt, som jeg stærkt anbefale at gøre så ofte som muligt, selvom din kat er den eneste skabning rundt for at sætte pris på det …

Eller måske ikke, i betragtning af at jeg ikke kan fortælle, om Rosie kan lide Bright! ?

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Bare hvis du undrer dig over, er Fallout på dette ikke et problem. Jeg måtte næppe gøre nogen oprydning med en makeup tørre, hvilket var fantastisk, men jeg kunne have lavet med meget mere intensitet.

Jeg var nødt til at forbedre den blå og grønne dristighed ved at opbygge lag med en våd børste.

Fordi der er nok farve på mine låg til at rivalisere en regnbue Unicorn Mane, valgte jeg at holde læberne subtile med en Peachy Coral Lipstick og Gloss (Mac Fleur D’Coral Lipstick og malet dame lipglass) og derefter toppede ting med en blød vask af fersken rødme ved hjælp af en blanding af Mac juble op, og det er Peachy Glow Play rødme.

Selvom dette look ikke er ligefrem bærbar, tror jeg, du skal prøve det mindst en gang med, hvilke brøder du har på hånden. Der er meget lidt faktisk blanding, og den sværeste del, som ikke var det svært, kortlægning ud af placeringen af ​​den blå øjenskygge – det er svært at finde ud af, hvor højt op til at gå og hvor langt at tage det ud, og jeg Fik ikke den endelige ide om, hvad der var fornuftigt for min øjenform, indtil jeg kom til slutningen og kunne foretage justeringer.

Så hvis du vil vælge det, og jeg håber du gør, ved, at det sandsynligvis vil se Wonky-Wonks, indtil du kommer til slutningen … for da kan du helt se, hvad du skal tilpasse meget tydeligere.

REKLAME

Rekvisitter hvis du faktisk ville bære dette ud! Jeg har ikke tarmene.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.