Estée Lauder Set + Opdater
Hvad er dybt dykke? Jeg er glad, du spurgte! Det er en ny serie, hvor jeg anmelder en masse Estée Lauder Double Wear-produkter fra deres langsigtede samling. Lad os opdage, hvad der er godt! ?

Jeg har spurgt pulver som for sent (fordi jeg er waaaaay også dybt ind i hele denne hud-den-lignende-hud ting), så at sætte spray har været af afgørende betydning for mig. Jeg faktisk – bogstaveligt talt, så godt som jeg ikke betyder billedligt i stedet – har ikke forladt hus uden det i uger.

Min all-time ride-or-dies er metropolitan forfald alle nighter (naturligvis) såvel som den nedre forstået består for evigt tåge og fix, men som du ved, må jeg prøve alt, såvel som dette fra Estée Lauder er En dejlig overraskelse.

REKLAME

Set + Refresh Perfecting Makeup Mist ($ 36 for en 3,9-oz. Flaske med en pumpe)

Estée Lauder’s Set + Refresh Perfecting Makeup Mist har ikke nogen form for dobbelt slid branding på det, men hvis du hopper på deres websted samt inspicere det dobbelte slid sektion, er det der blandt fundamentet, concealers samt whatnot .

Jeg har spurgt rundt, såvel som et par mua-venner har udtalt, at denne specifikke spray er leder, når du bruger det oven på O.G. Dobbelt Wear Foundation.

Jeg har endnu ikke prøvet Combo, men det er øverst på min opgaveliste sammen med 1) sørger tabet af single nick jonas til Priyanka Chopra (ærlig for Gud, jeg troede, at han skulle bede mig om at gifte mig med ham ), såvel som 2) spiser en pose med spædbarns gulerødder i et møde (fordi hvorfor HECK ikke?).

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Den fine, lette tåge, som udfører som det er lige store primer såvel som Dewy Setting Spray, produceres alle hudtyper. Du kan udnytte det før såvel som efter at have anvendt dine baseprodukter.

Når jeg slår mig selv i det, nyder jeg i den friske, subtile duft, som lugter som forårssolskin til mig – eller mindre metaforisk, som pærer med en indfangning af citron, brunt sukker samt en håndfuld Freesia kronblade.

ingredienser
Vand \ aqua \ eau, butylenglycol, polysorbat 80, koffein, duft (parfum), calciumchlorid, natriumsulfat, magnesiumchlorid, natriumbenzoat, kaliumnitrat, kaliumphosphat, phenoxyethanol

Det varer lige så længe min go-to spray også, men med den ekstra belønning for subtilt vævning sammen min rødme, bronzer såvel som fundament så problemfrit så godt som ubesværet, at jeg ikke kan fortælle, hvor et produkt starter såvel som den næste ender. Jeg har brugt det på toppen Double Wear Light, Double Wear Nude Water Fresh samt Double Wear Nude Pillow Stick Radiant Makeup, såvel som det gør dette med alle dem.

(Bemærk: Hvis du er i den hudlignende hud, forstår du, at dette er totes nøgle.)

Sandsynligvis er den allerbedste del, dog, at det ligeledes er fugtgivende, så når jeg sprayer det omkring mine hella tørre under-øjne (kampen er så ægte!), Ikke alene låser det ned, uanset lysere, jeg bruger den dag, Men det bringer nogle yderligere hydrering.

REKLAME

Gotta som et dobbeltprodukt!

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.