Bland et farvestråsende balsam og en hydratiserende hårmaske til at ramplify (rampe op + forstærke) din hårfarve og dyb tilstand yo ‘mane på samme måde tid.

Jeg mener, hvorfor kunne jeg ikke have opdaget dette geni tip år siden!? Mind Blown! Jeg ville ønske jeg kunne tage æren for det, men det kan jeg ikke. Shout-out til Chelsea fra kommentarerne for at vise mig lyset!

REKLAME

Har brug for mere fugt! VÆR VENLIG!!

Jeg har prøvet ganske få hårfarvede balsamere gennem årene, og selvom jeg elsker, hvor rige og forfriskede min hårfarve, ser efter at have brugt dem, har de ikke været fugtige nok på egen hånd. Derfor kan jeg godt lide resultaterne, men jeg bruger dem ikke konsekvent, fordi jeg bare vil springe lige til et hydratiserende balsam. Mit hår har brug for den ekstra fugtighed.

Men ved at blande en farvekonditionering og en maske får jeg det bedste fra begge verdener – fugt og rig farve.

Jeg har gjort dette i de sidste par uger hver søndag aften, hvilket er, når jeg tager et længere brusebad for at gøre den “specielle sauce” ting, jeg kan lide at gøre for at gøre sig klar til ugen.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Komme ind i blandingen

Når jeg er færdig med at vaske mit hår (som seriøst er et sådant job #longgairggles), greb jeg Aveda Clove Color Conditioner og blander det med Pai-Shau Supreme Revitalizing maske i håndfladen (ca. 50/50 blanding). Så rykker jeg det gennem mit hår fra rødder til ender.

Derefter kæmper jeg gennem mit hår ved hjælp af en bredstandet kam (jeg elsker denne pink, jeg fik fra Sephora år siden), bare for at sikre, at jeg har belagt alt. På det tidspunkt, hvis jeg stadig føler, at mine ender har brug for mere fugt, vil jeg arbejde i en anden dollop af hårmasken.

Boller og klo klip ftw

(Bemærk: Følgende trin er helt nøgle, hvis du har langt hår!)

Så sætter jeg mit hår op i en bun, og klip bollen på plads med to hårkloveklip.

Her vil jeg gøre andre ting i et par minutter, mens jeg venter på balancen til at gøre sin ting, som måske exfoliate, dagdrøm, barbering eller gå til byen på mine hæle med denne fodsostgritter Thingamabob, har jeg.

Derefter tager jeg bunken ud, skylles væk balancen og kører en kam gennem en gang til yderligere at de-tangle. Og når jeg er færdig, ser mine mørke chokoladåse ekstra chokoladey, skinnende og betinget.

Farve Conditioner Recs?

REKLAME

Jeg kan lide Aveda’s Color Conditioner (den skygge, jeg bruger, er Clove), og Chelsea fortalte mig, at hun kan lide DPHUE Color Boosting Gloss + dyb konditioneringsbehandling, som jeg tror, ​​jeg vil prøve, efter at jeg er færdig med mit rør af Aveda. Men har du nogen farvekonditioneringsanbefalinger? Lad mig vide, fordi jeg er på markedet for en ny at elske.

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.