** Giveaway er lukket **
Denne giveaway er lukket, og vinderen er blevet kontaktet (Tillykke, Katherine !!!), men tjek tilbage næste lørdag for en anden giveaway.

Vind en $ 50 Sephora Ecard fra Makeup og Beauty Blog
GOOD MORNING, Glory! Vågn op! Du skal have en vidunderlig dag.

Jeg håber du sov godt. Jeg har lyst til, at jeg kunne have sovet længere, men du ved, hvordan det er, når du arbejder for en krævende Feline-arbejdsgiver. Den tidlige kat fanger fuglen. Tabby-vækkeuret vågnede mig tidligt, fordi vi skal komme ud der på patrulje. Det er lyst og solrigt i morges, så hvem ved, hvor mange cat indtrengere har infiltreret omkredsen af ​​bakken …

REKLAME

Åh! – Den film i aftes? på vrangen? Hvad en fantastisk film, animeret eller på anden måde. Fra denne ene (deltid) voksne synspunkt, troede jeg, det var strålende. Jeg ved ikke, om jeg nogensinde har set en film mere omhyggeligt nuværende glæde, depression, frygt, vrede og generel ungdomsår, i det mindste ikke på en måde som underholdende som dette. Jeg holdt tænkte, “Hellige Crap! Det er virkelig, hvordan det er! ” da de ville vise et af tegnene, der var glade eller deprimerede. Stærkt anbefales til børn i alle aldre. Jeg synes, det er lige deroppe med Pixars bedste.

I andre nyheder gør du noget for fars dag i morgen? Min bror og jeg tager min far ud til frokost, men jeg er ikke sikker på hvor endnu. Min far er slags kræsen når det kommer til mad, så vi vil lade ham vælge restauranten. Chancerne er, at det vil være noget, der involverer charred kød, og jeg vil bare gå med strømmen … Forhåbentlig vil der være noget semblance af grøntsager involveret.

REKLAME

Held og lykke i Giveaway, min ven. Har en fantastisk weekend, og jeg vil snakke med dig snart.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Et (1) Sephora Egift-kort, der indeholder $ 50, der sendes til vinderen via e-mail (internationale læsere, kan du vælge at modtage $ 50 sendt af PayPal i stedet).

Indtast ved at efterlade en kommentar nedenfor.

Åben for U.S. og internationale læsere.

Du skal være 18 eller ældre for at komme ind (eller ellers en voksen baseret på dine lokale love).

Din kommentar kan være om noget overhovedet, men her er nogle ideer, hvis du sidder fast:

Hvem er den hårdeste person, du kender?

Har du en god fantasi?

Hvad er din go-to doven dag makeup look?

Hvor gammel var du, da du fik din første mobiltelefon?

Hvilket vil du bruge mere: En god øjenskygge quad eller en fantastisk 10-pan palette?

En post pr. Person.

Du skal bruge en gyldig e-mail-adresse til at vinde.

Giveawayen slutter på mandag den 22. juni 2015 kl. 11:59 (Pacific Time).

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.