Tom Ford Eye Color Quad i bryllupsrejse ($ 80)
Kraftigt bevist, statistisk verificerbare fakta (godt …) om den nye forår Tom Ford Eye Color Quad i bryllupsrejse …

Det koster 1 milliarder dollar!
Ok … det er meget mere som $ 80, men det føles som en milliard dollars, da vi kun taler om fire øjenskygger.

Undersøgelser viser, at når der anvendes nogen form for disse fire lysende nuancer, viser ni ud af 10 personer, der opfylder symptomerne: deres øjne ruller tilbage i hovedet, de bider ned på deres knytnæve såvel som skrig, “ohhhh!” i ren ecstasy. Den tiende person beskæftiger sig bare med planter direkte på jorden fra en stående stilling.

Du kan højst sandsynligt online uden det (løgn !!!).

Jeg mener, alvorligt, der er så mange ting (pris nothelshstanding) om denne quad, der får mig til at gøre slangen i min stol. Med hensyn til tekstur, overflade såvel som slid tid, det banker det ud af parken.

Sprøver af Tom Ford Eye Quad i bryllupsrejse (til reference, som du måske eller måske ikke allerede ved, jeg er en Mac NC42)
Det er som om Tom probed mit sind som en underlig makeup alien fra X-filerne (har du set de nye?) Samt støbt alle mine lustige øjenskygge drømme i disse pander. Når jeg tonsler min rene med disse skygger såvel som at anvende dem på mine låg, glider de pigmenterede pulvere, blande såvel som buff som de blev sat på denne verden udelukkende for at gøre min makeup liv lettere.

REKLAME

For nogle dage siden fik jeg det ind i mit hoved for at udnytte paletten, såvel som det var en dag, da jeg ikke havde en masse tid til at gøre sig klar. Ingen joke – jeg havde mit øje makeup alle blandede såvel som udført på mindre end fem minutter, såvel som selvom jeg blæste med alt, behøvede jeg ikke at rydde op noget under mine øjne.

Iført Tom Ford Bryllupsrejse på mine låg samt lash linjer …

Også, vær venlig, vær venlig at ikke afvise denne quad, hvis din eneste reservation er, at du er en prøvet-og-ægte entusiast af matte overflade øjenskygger. Disse skygger kan se ud som om de ville være meget skinnende såvel som frostige såvel som udfordrende for nogen over 15 år at bære, men deres lysende overflade er overraskende tilgivende.

De producerer en stor mængde glød (selvom de stadig er subtile), men de bringer ikke det fattige drama, som ubudne fine linjer, der ofte går sammen med skinnende skygger til festen. Jeg kan typisk lide at holde de skinnende ting ud af min krølle af den grund, men jeg kan “gå der” med disse skygger. Yderst foreslået for makeup entusiaster i alle aldre.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Tom Ford Eye Quad i bryllupsrejse ($ 80)
Det ville være en travesty, hvis farverne i denne quad forsvandt på huden efter en kort tid. Heldigvis gør de det ikke. Jeg kan bære enhver form for kombination af disse fire nuancer på toppen af ​​min pålidelige nars pro-prime smudge-bevis, såvel som jeg er fantastisk i mindst 10 timer.

Tildelt … Disse dage er jeg lagt ud på sofaen for meget af den tid, fordi spædbarns piges primære mål i livet har været at zap den levende energi ud af mig, men stadig … lang slid tid ftw!

Venligst, nogen, nogen, tag denne quad med dig på din bryllupsrejse, da du ikke vil gøre det, så bliver jeg nødt til at insistere på, at El Hub endelig tager mig på vores (vi havde aldrig officielt en), Hvilket indebærer, at jeg bliver forpligtet til at gå til et sted med varme såvel som tropiske strande samt sidde i en lounge stol med en jomfru margarita, mens mine låg glider i solen, mens du bruger disse skygger …

Darn.

REKLAME

Bryllupsrejse er en del af Tom Fords langsigtede samling, såvel som det ser ud til at være lidt svært at finde på internettet bedst nu (neimans har det backordered indtil august, hellige sh * t!), Så du kan prøve at ringe til din TF Regional Tæller før overskriften derovre, bare i tilfælde.

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.