High-Waist Skinny Denim af Loft ($ 79.50)
Så, min skinny Denim er i øjeblikket på mit sind, såvel som som samtidig forvirrende, da det lyder, de er på min til-købsliste samt min Kon Mari-liste (jeg skal købe et par nye par, såvel som jeg Ligeledes må donere alle de for stramme, der giver mig sorg til goodwill).

Se, jeg har ikke brugt nogen form for anden stil af denim i de sidste par år. Selv da jeg forventede med Connor, brugte jeg stadig graviditets skinnies.

REKLAME

Mens nogle mennesker ser skinny denim som restriktiv, til mig er der noget trøstende om at bruge tætsluttende denim med et strejf af strækning. Når jeg glider ind i min, opstår en støvsugningsstøj – zoooooop!

Men hvis jeg har opdaget noget under min skinny denim-oplevelse gennem årene, er det, at alt skinny denim ikke produceres ens. Det er virkelig svært at opdage det perfekte forhold mellem stretch til denim. Plus, der er alle slags andre ting at overveje, ligesom typen af ​​vask, lommeplacering, midsektion stil (høj-waisted hele vejen, metoden baby!), Hvor hemmen ramte, såvel som mest betydeligt (imho ), Distressing …

Oh em gee. Du forstår de denim, der er målrettet lette såvel som nødt i rumpen? Ja, jeg kræver ikke et spotlight, der siger, “Haaaay, inspicere denne boo-tay.” Nej sige tak til dig! Men hvis denim er perfekte i enhver anden metode (stigning, hæm, pris osv.), Tænker jeg på dem alligevel … det er en yderst udfordrende formel!

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Anyway, jeg har fået ved to par universal tråd Denim fra mål for de sidste par måneder, såvel som de har arbejdet ok, men jeg er stadig lidt frustreret, da jeg skal fortsætte med at trække dem op efter de strække ud. Plus, det lettere par er allerede begyndt at få huller.

Så nu tror jeg på splurging på det høje tallerede par fra loftet afbildet øverst.

Sød, ikke? De sælger ud hurtigt ud. Ønske, jeg havde fået dem til salg for et par uger siden, Le Sigh!

REKLAME

Skinny Jeans: Kan du lide dem eller Loathe tema? detaljer venligst.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.