Winged Liner giver mig vinger! Dette er tip nr. 2 for connorclaire.com …
Åh, vingede liner … Hvis dette havde været 1988, ville jeg have lagt dig på Mix Tape, jeg lavede ved at optage melodier fra radioen.

Jeg kan lide dig. ???

REKLAME

Du er så evigt chic, så godt som du får mig til at føle Juuust Rock ‘n’ roll tilstrækkelig til at hænge ud med Stephanie Seymour under højden af ​​hendes våben n ‘roser fase.

Men da womankind ikke kan lægge på sort winged liner alene, i nogle tilfælde kan jeg godt lide at remixe, at ish ved at lægge en glitrende øjenskygge oven på en meget skinnende væskeforing for at nå det næste niveau af winged liner-virkelighed.

Truer ord blev aldrig talt … (Kilde: Connorclaire.com)
Denne gang startede jeg ved at tegne en overdrevet fløj med storbyforfaldsskarpe skarp væskeforing i dybden, et dybt, iriserende miljøvenligt kor af langhårede hovedbukser bælte en power ballad, hvorpå jeg lagde en blanding af to af metropolitiske forfald på Moondust nuancer fra den nye moondust øjenskygge kombination på toppen.

For det første dabbed min vinklet rent ind i panen af ​​lyse miljøvenlige lysår, så tog det over for at teal miljøvenlige galakse. Så sprittede jeg det pakkede rent hoved med