Shake det som et Polaroid Picture! Inde i en sne kloden! Fordi det er, hvad det her er.

Hvor sød er dette?! Det er en lille sne kloden inde i en neglelakflaske, undtagen snefnugene er gyldne.

REKLAME

Dette er nyt $ 15 Nails Inc. Globe Walk Snow Globe Nail Polish, og den er tilgængelig nu på Nails Inc. hjemmeside.

Vejret kræver en snestorm af hexagonale glitterfløjter i en klar polsk base. Fløjterne hviler på bunden af ​​flasken, indtil du ryster den op. Bare ryste, derefter male, enten på toppen af ​​blotte negle eller en anden polsk. Her er jeg iført Snow Globe oven på to Nails Inc. Nailkale Polishes, Deep Cherry Victoria og Nude Montpelier Walk ($ 14 hver, tilgængelig nu på Nails Inc. hjemmeside og Sephora).

Hvis du ikke har prøvet nogen Nails Inc. Polishes før, sæt dem et forsøg på din “to do” liste, fordi de er grrrrreat! – Især hvis dine hænder tager et slag som min gør. De er utroligt stærke, når du bærer dem med en base og top frakke. Jeg får mindst fem dage før nogen flager, hvilket er ret godt for mig.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg kan også godt lide børsten, fordi det er fladt og stort som OPI, så det vil dække et helt søm i et par swipes. Den glatte, uigennemsigtige formel tørrer temmelig hurtigt også. Ligesom omkring 10 minutter, tops, og det er på tyndere side, så ingen goopy drama. Nederste linje, det er gode ting.

Det er underligt, men uventet tænker jeg på at lægge et par juledekorationer …

Jeg tror, ​​jeg må dog vente i det mindste indtil Thanksgiving, men jeg føler trangen.

Jeg bebrejder det på mit mål. I år ventede de ikke engang til efter Halloween for at rulle juledekorationer, som denne Sassy Trio …

ELSKER DEM. Alvorligt, hvis jeg var en rose guld hjorte iført en kunstig pels stjal, ville jeg også tjene så meget ansigt.

REKLAME

Lol!

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.