OK, jeg forstår dette er et underligt spørgsmål, da det virker underligt at reagere bekymringer som dette om dig selv, men hvis du kun vidste! Dette er en blog, så jeg kommer til at kaste ud de fattige billeder, haha. Jeg sværger, det tager 20 billeder som den ovenstående for at få et enkelt anstændigt skud, såvel som den eneste grund til, at jeg kan se semi-OK i billeder nu er siden jeg har gjort det dagligt i 10 år!

HOH! Jeg har taget nogle virkelig, virkelig forfærdelige billeder … bare forfærdelig. Men jeg har fundet ud af en teknik eller to, som at dreje min krop til en bestemt metode (når jeg har min højre skulder, der beskæftiger sig med kameraet, kan jeg godt lide det bedre) samt vippe mit hoved på bestemte vinkler (hagen noget gemt som såvel som jeg billede, at der er en streng, der trækker mig op fra toppen af ​​mit hoved for at forlænge min hals). Hvis jeg gør alle de ting, ser jeg meget mindre cray-cray, end jeg ellers ville, hvis de delegerede mine naturlige enheder.

REKLAME

Jeg mener … det tog kun et årti samt en million billeder, lol! Nu heraf mener jeg, at jeg er moderat fotogen.

Hvad med dig? Er du fotogen? Kan du lide den metode, du ser i billeder? Har du også nogen form for SureFire How-To-Take-A-Good-Picture Tips?

REKLAME

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

S.s. Glad Hump Day.