MAC Future Ahead Collection (to af de tre stykker)
I fremtiden!

I fremtiden forventer jeg, at Mac vil frigive et andet nyt musikalsk ladet stykke makeup hver måned, der starter denne måned, såvel som de vil gøre det i de næste to måneder efter.

REKLAME

Um … Jeg går ikke virkelig ud på en lem der, fordi, uh, ja. Mac fremtid fremad. Det er deres nyeste musikalske samarbejde, såvel som det indeholder tre Le Products (Ja, det er lidt), en anden, som vil blive frigivet i hver af de næste tre måneder. Hver enkelt er et partnerskab med en anden sanger. Der er en til Justine Himmel, en til Dua Lipa såvel som en til Lee Hej, såvel som dette var den perfekte grund til mig at tilføje nogle nye melodier til min løbende spilleliste, som har været i dystre krav til nye melodier i flere måneder.

Jeg mener, jeg kan godt lide dig, dog, men du kan kun lytte til hovedet til tå så mange gange, før det begynder at køre dig nødder.

“Du ved ikke,” Justine Skye

“Vær den ene,” Dua Lipa

“Ånde,” lee hej

Amerikansk R & B Sanger Justine Skye gjorde en pastel lilla med pink perle iriserende aftale med pulver ($ 27, der kommer 13 april til at vælge Mac steder samt på internettet Justine Sky Iridescent Powder [/ Caption]

Dua lipa cremesheen glas
I dag brugte jeg Justines pulver på mine kinder såvel som DUA’s glans.

OOH, SPARKLY!

Justine himmel iriserende pulver på mine kinder såvel som Dua Lipa Cremesheen glas på mine læber
Justine Sky Iridescent Powder (Top) såvel som Dua Lipa Cremesheen Glass
Justine Skye iriserende pulver ($ 27)

Aftalen med pulver går fuld tilt gnistre! Det er super shimmery, så hvis du kan lide at shimmer på din tur ned til hjørnebutikken for en pakke tyggegummi, eller andre steder, vil dine rejser tage dig, vil du højst sandsynligt have en masse sjov med det. Det er designet til kinder såvel som dit ansigt, men jeg vedder på, at du måske også udnytter det på dine øjne.

Jeg er mere tilbøjelig til at udnytte det som en lågfarve, ærligt, da jeg har lyst til, at det er lidt så meget meget skinne til mine kinder.

Dua Lipa Cremesheen Glass ($ 17)

Du forstår præcis, hvor meget jeg kan lide cremesheen formel, så jeg handler om metoden, at denne mægtige fugtgivende ikke-klæbende glans føles på mine læber, men jeg kan virkelig ikke se de angiveligt levende glitrer. Det er dybest set en straight-up Fjern Gloss.

Dua lipa cremesheen glas ingredienser
Justine himmel iriserende pulver ingredienser
Jeg tror, ​​at begge disse stykker fra Mac-fremtiden fremover er helt (og jeg kan godt lide boksene), men jeg forstår ikke, om jeg ville føle en pang i mit hjerte, hvis jeg savnede på dem …

REKLAME

Om fremtiden forstår jeg en ting for visse. Der vil være en plus-størrelse tabby forsøger at stå op på mit bryst i aften.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.