annoncer som denne får dig af mine sponsorer. De er omhyggeligt udvalgt baseret på det, jeg tror, ​​du kan lide; Denne udgivelse blev dog helt skrevet af sponsoren.

Du har sandsynligvis hørt om “co-vaske” eller “no-poo-bevægelsen” nu, hvor kvinder overalt vælger at undgå shampoo såvel som bare bruge balsam i stedet. Men mens denne teknik har sine fordele, vil det i sidste ende resultere i fedtede, livløse låse. Men hvad, hvis vi fortalte dig, behøvede ikke at være sådan? Den rigtige no-shampoo formel kan give en samlet transformation i et enkelt trin. Det er simpelt: Conditioning Agenter Nourish samt Beskyt hår, såvel som derefter formlen Morphs i en sæbefri rensning, vasker snavs væk uden at strippe hår. Resultatet? Glattere, blødere, såvel som mere brugbare låse.

Som du sandsynligvis ved, kan dit hårs struktur såvel som porøsitet spille en stor rolle i at opdage de produkter, der virker for dig. At holde det sagt, at forstå lidt mere om dine låse vil hjælpe dig med at vælge et regime, der vil forbedre dit hårs naturlige skønhed. Heldig for dig, der er en fantastisk produktlinje af Matrix Biolage, der arbejder vidundere for enhver form for hårtype, uanset om det er fint, medium, groft eller krøllet. Vi fortæller dig præcis, hvordan dette mønster kan gøre dit hår din krølle herlighed, uanset hvilken type hår du har.

REKLAME

BØDE
Fint hår har en tendens til at være skrøbelig end andre hårtyper. Det kan hurtigt beskadiges såvel som svært at style, da det ofte falder fladt. Det har en tendens til at se tynd ud, såvel som ofte vejes ned med tungere produkter, så det er vigtigt ikke at overbygge! Interessant nok har folk med fint hår virkelig mere hår i samlet end personer med andre teksturer. Tag no-poo-stien med en lav-skum, hurtigskylning, sæbefri rensende balsam, der er designet til at forbedre skinnet, smidighed, såvel som antistatisk kontrol. Vores go-to formel indeholder ikke-strippekomponenter til rense samt betingelse for ideel håndterbarhed … Med andre ord vil det ikke evaluere håret ned.

MEDIUM
Medium hår holder stil samt reagerer godt på kemiske processer. For ideelle resultater vælger en no-poo formel til medium hår med naturlige komponenter som Acai til rense samt betingelse for at bringe tilbage smidighed, skinne, hoppe, samt anti-frizz kontrol.

REKLAME

GROV
Grovt hår er stærkere end andre hårtyper. Det tolererer varmt godt, og modstår brud meget bedre end fint eller medium hår sammen med at være modstandsdygtig over for mange slags kemiske behandlinger som farve. Brug en formel, der er marmelade med fugtgivende komponenter som Avocado – det vil rense såvel som dybtilstand for glat, skinnende såvel som smidige resultater.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Krøllet
Om de er tæt spoler eller løs Curly tråde kan være særligt komplekse, da hver privat stand kan definere sit eget krølemønster. Vanskeligheder omfatter frizz, mangel på mening samt adskillelse, længde krympning samt tørhed. Brug en letvægts no-poo shampoo, der vil forbedre din naturlige krølle betydning samt hoppe – såvel som være sikker på, at det ikke er lavet med parabener, tunge siliconer eller hårde salte.

Klar til at opleve en ny bevægelse i hårpleje? Vi troede det. Klik her for at opdage mere om denne geniale en-trins transformation.