Sig det med mig – “Whey.”
Jeg elsker, at jeg kan gå rundt i dag med rodet hår, der ser ud som om jeg bare vågnede, men har det, som en legitim frisyre (kære appelgudinders, lad ikke denne tendens gå væk!). Teksturiseringssprayer (eller NAP’er på sofaen) er den normale måde at få dette boet-in-look, hvor du har klumper af hår, der stikker sammen og tussled bølger som du lige opstod fra en vindtunnel, og der er masser af gode dem Derude er der nu en ny måde at få det samme udseende ved at gå ned ad en anden vej, og det er fra Ouai (du har sikkert set dem overalt ‘Grammet’.

Dry Texture Foam er $ 28 for en anstændigt størrelse 5,8-oz. Flaske, og det er til krøllet, bølgete og lige hårtyper. Du skyder et lille skum i din håndflade, så arbejder det gennem dit hår, mens det er tørt, starter på ideerne og arbejder dig op ad akslen.

REKLAME

Det gør alt, hvad en teksturiserende spray gør – du ved, roughing håret op, oppe volumen, holde krølemønsteret – men på nogle måder gør det dem så meget bedre. Jeg kan virkelig godt lide den “stykke” effekt, jeg får fra dette skum.

Nu, hvis du kun kunne lugte “efter” skudt …
Skummet samler meget flere tråde og klumper dem sammen i chunkierstykker end de spray, jeg har brugt, hvilket gør mit hår meget mere visuelt interessant, A.K.A. Messier. Lol! Jeg kan også godt lide at det grove op ad trenerne bare et strejf, som om du tog en 10-minutters kattens lur på dit skrivebord på arbejdspladsen (Hey, ingen dom), men ikke som om du blev fanget i en tornado.

Nu har Ouai-produkter normalt stærke dufte, og når jeg sætter dette i mit hår om morgenen lugter jeg det hele dagen lang. Det er utroligt stærkt og står op i din tjeneste som den ene tante på filippinske partier, der er alt, “hvorfor er du ikke gift med din partner endnu? Hvorfor har du ikke børn? Er dine forældre ikke trist, de har ikke børnebørn endnu? ” Det lugter nøjagtigt som Ouai’s shampoo og balsam eller en byredo hvid blomster med kaprifol, jasmin, lilje af dalen, og nogle hvide muskler kastet derinde for schmexiness.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg kan lide det. Jeg synes, det er en meget smuk duft. Det er bare meget stærkt og lingers.

REKLAME

Jeg kan godt lide det meget, men jeg er skræmt, jeg skal afslutte flasken hurtigt, selvom. Den er tilgængelig hos Sephora, hvis du er nysgerrig.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.