SMOOOOVE MOVES
Det er altid sjovt for mig at høre mig selv sige det højt højt: “Udvikling af dine grays er svært.” Fordi det ikke er som om du kører en maraton eller noget. Du er bogstaveligt talt bare eksisterende! Men det er virkelig svært, og af de mange udfordringer, manener, når man vokser deres grays (og der er helt sikkert mange!), tror jeg, at en af ​​de sværeste justerer til den nye tekstur.

Mine grays har en helt anden tekstur end resten af ​​mit hår. De er grovere, hårdere, bumpier … lol. Jeg ville ønske, at du kunne se denne mærkelige lille håndbølgeflytning, jeg lige gjorde med min venstre hånd, da jeg sagde “Bumpier”.

REKLAME

Åh, Karen, du er sådan en underlig. ?

Som jeg sagde, kalder jeg mine grays mine “ramen nudlerhår”, fordi den vestlige af bunken ser ud som en blok tørre, sprøde dehydrerede nudler.

Så … hvad er der med det? Ifølge Jay Kushner, Senior Stylist og direktør for Stylist Education på Joseph Cozza Beauty Salon i San Francisco, “The Texture Change, når man forsøger at omfavne dit naturlige grå hår, kan være en smule udfordring for mange mennesker … det forvalter anderledes. Da vi alder, kan en reduktion af melanin (pigmentet, der sætter farve i hår) og talg (den fugtgivende olie udskilt fra hovedbunden), bidrage til håret bliver meget mere tørt, groft og wiry. ”

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

For at hjælpe dig med at tæmme dit hårs tekstur, anbefaler Jay brug af en oliebaseret shampoo, balsam og maske, da de typisk fungerer godt, fordi de er fugtgivende, blødgøring og udjævning, og han kan lide iles formel shampoo ($ 35), balsam ($ 41) og maske ($ 67).

Og for styling foreslår han at holde fast i kremes og olier, “som vil blødgøre og rolige teksturet endnu mere,” og anbefaler styring af mousser, geler og strandsalt sprøjter, fordi de har tendens til at gøre tør tekstur endnu tørre.

Selvfølgelig, hvad du burde bruge i sidste ende afhænger af dit individuelle hår og hårtekstur. Om gråt hår, Maya Lowe Batki, stylisten, der gjorde min store hugge den anden uge, siger, at “det kan få curlier. Det kan blive rettere. Det kan blive finere. Alle grå er anderledes, men teksturændring er en almindelig ting. ”

Maya anbefaler at eksperimentere med forskellige fugtgivende produkter, og generelt, når du anvender dem på dit hår, så prøv ikke at komme for tæt på din hovedbund, fordi det kan resultere i dit hår ser og føle sig tungt og afvejet.

Så i løbet af de sidste par uger har jeg oppe fugtigheden betydeligt ved at skifte mellem at bruge en fugtgivende hårolie med en uber-hydratiserende ferie-i balsam (denne silikone-fri en af ​​Kerastase har været min syltetøj i det seneste, fordi det hydratiserer men er ikke tung eller fedtet), som jeg bruger på fugtigt hår, efter at jeg kommer ud af brusebadet.

Jeg har også begyndt at bruge en specialitet udjævning shampoo og conditioner combo – r + co bel luft ($ 28 hver).

Ved hjælp af disse forslag og produkter er den sprøde ramen nudelsituation forbedret, og mine grays har været mindre cray-cray.

REKLAME

Hvis du har gråt hår, hvordan håndterer du tekstur? Har du nogen prøvet-og-sande forslag? Jeg er altid op for at prøve noget nyt (’tis charme addict’s forbandelse).

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.