Hiya, Smuk! Ah, dyb indånding i … dyb indånding … vi lavede det til weekenden! (Og jeg formoder, at du stadig er i ét stykke?! Jeg håber virkelig det.)

Jeg er i humør til kaffe såvel som en chokolade croissant i morges siden jeg lige har afsluttet binge watching dette show på netflix …

REKLAME

Det er fra Darren Star, den fyr, der også gjorde sex såvel som byen, såvel som om du såvel som din hjerne desperat krav til at blive transporteret til et lys såvel som fluffy, skummende verden i et par timer … det er metoden at gå. Det handler om en amerikansk kvinde, der arbejder i reklame såvel som bevæger sig til Paris – uden at forstå en lick af fransk, siger hvad?! – for et nyt job. Det er lidt sæbe, lidt corny, såvel som ikke fjernt tæt på realistisk overhovedet, men det er sjovt sjovt! Jeg advarer dig … I slutningen af ​​sæsonen kan du opdage dig selv at trænge på en baguette, en hunk af ost samt et glas boblende. ?

Hvis jeg får nogen form for alene tid af mig selv i weekenden, kan jeg bare rewatch et par episoder.

Anywho, tag din morgenmad vin kaffe eller te, samt bosætte sig lidt med denne uges læsning …

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Tykt sort eyeliner samt matte smokey øjne er ’90s øjen makeup mønstre, der skal være store næste år. Hvad angår dig? Jeg er helt nede med dette, 100%.

Makeup-kunstnere nedbryder præcis, hvordan man problemfrit gælder såvel som blend concealer.

Monokromatiske smokey kobber øjne har et øjeblik i efteråret.

Hvilke ceramider kan gøre for din hud, såvel som præcis, hvordan man tilføjer disse kraftfulde komponenter til din rutine.

Ifølge dermatologer er der lige her modifikationer, du kan gøre til din hudpleje, da vi leder dybere ind i efteråret såvel som vinteren.

Interessant tjekket ud -> “Human Hair er en værdifuld varehandel på tværs af verdensomspændende grænser.”

Skønhedspersonale evaluerer ind på præcis, hvordan man får sundere udseende hår, hvis din ikke vil stoppe med at tynde eller straight-up falder ud.

Ringer alle mine gode venner, der online i Wisconsin! Jeg virkelig krav om at forstå, om denne parfume, Eau de Wisconsin, virkelig gør lugt som din stat.

Funky animal dufte udnyttet til at være fremtrædende med adel tilbage på dagen. ???

Lad os spise croissanter!

Super smuk

Jeg har spillet dette i det seneste, men ikke næsten ud over denne fyr !!!

Awwww.

Jeg tror, ​​at Fam-Bam såvel som jeg skal til Marin fransk ost til en picnic i eftermiddag. Det begynder at føle sig som efterår om morgenen her, men vi skal se lidt sol i dag og / eller i morgen, så vi vil udnytte det så meget som muligt.

REKLAME

Hvad har du gang i? Jeg håber du har det godt.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.