Eyelure Texture No. 117 False Eyelashes
Mac far vil gøre dig jump, hoppe!
Daddy Mac vil gøre Ya Jump, Jump!
Kris Kross vil gøre dig jump, hoppe!

Nu har du den sang, der sidder fast i dit hoved, haha!

Mit arbejde her er gjort.

REKLAME

Ok, ikke rigtig … Først skal vi snakke om vipper. falske vipper, der skal være specifikke.

Jeg kan godt lide den rodet criss-cross handling af øjenlykkes tekstur nr. 117s ($ 3,99 et par). Væskerne er bundtet op i små … bundter (?) Den slags overlapper hinanden for at skabe et vildt, utæmmet krydset kryds mønster, for en uformel lash ser med masser af bulk og en mild elevator på de ydre hjørner.

De kommer med deres egne præfabrikerede (tunge, ubehagelige) limstrimler, men jeg springer over dem og bruger almindelig ol ‘lash lim i stedet.

Regelmæssigt $ 4,99 et par, de er på salg nu på Ulta for $ 3,99, som jeg synes er en dang god aftale for vipper dette godt.

Øjengrupper har også tendens til at holde op ganske godt. Jeg kan normalt genbruge dem mindst et par gange, så længe jeg er forsigtig, når jeg skræl dem af.

Eyelure Texure 117.
Kan jeg haze denne tee ??

Via Nordstrom på Instagram
El Hub gør det sjovt af mig hele tiden for det, der siger: “Det kan jeg ikke.” Jeg bruger det, når jeg rammer min grænse og har brug for en pause fra noget, som når jeg markerer et show på tv. Jeg vil sige: “Jeg kan ikke. Det kan jeg bare ikke. Jeg kan ikke. Det kan jeg ikke. ” Det er en af ​​mine catchhrases.

REKLAME

Så jeg må måske bryde min “ikke mere shopping i juniors sektionen” Rule for denne skjorte med ti Sixty Sherman ($ 24) på ​​Nordstrom.

Gah! Og jeg kan også have brug for det plaid tørklæde (BP Heritage Plaid Square, $ 24).

Jeg er en sucker for en sød plaid print.