Godmorgen, min søde ven. God jul fra Union City, Californien. Jeg håber at få lidt mad i min mave om et par minutter, men mit håb for dig, bortset fra at du har mad i din mave i øjeblikket, er det, at du føler dig elsket, forkælet, sikker, elsket og alle dem Gode ​​ting, der følger med en særlig ferie som denne. Og jeg håber, at du ikke har læbestift på dine tænder, for det er aldrig sjovt.

Hvad laver du? Har du åbnet gaver endnu? Det er stadig tidligt om morgenen her på min forældres hus, og jeg har ikke engang forladt soveværelset, men jeg ønskede at sige hej før jeg kommer. Tabs var venlige nok til at give mig dagen væk.

REKLAME

Jeg glæder mig til at dele dette næste kapitel i mit liv med dig, fordi du mænd er som søstrene og tanter, jeg aldrig har haft. Du holder altid min hånd og instruerer mig og viser mig alle de ting, jeg ikke havde nogen idé om, som at være en mor til et spædbarn, der snart vil vokse ind i en baby, hvem snart vil vokse til et (forhåbentlig) virkelig godt barn, der aldrig snakker Tilbage og siger altid: “Ja, mor. Du er så ret, mor, “men hvem laver jeg narre? Jeg ved, at det ikke kommer til at ske.

Men tak for al din viden, din venlighed og din sødme i år. Jeg sætter pris på det hver dag.

REKLAME

Glædelig jul, eller som faner ville sige, “meowy jul.” elsker dig til månen og ryggen.

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen (og Tabs og Baby Girl)