IKEA Stockholms sofa i Sandbaka Green
Jeg har lyst til, at jeg ikke kan / bør aldrig få Zee Great Zings siden Teh Kitteh, men jeg vil have denne miljøvenlige sofa fra IKEA så dårligt!

Desværre ville det tage faner mindre end 2,5 sekunder for at sætte snags i puderne med sine klør. Jeg kan allerede høre materialet rippe såvel som føler den søde, vidunderlige smerte …

REKLAME

Denne lyse juvel miljøvenlig sofa er i marts problem med meget bedre huse såvel som haver.

Ja, jeg tjekket ud meget bedre huse såvel som haver! Min mamma får mig et medlemskab årligt som en gave, så godt som jeg kan lide det.

Anyway, denne sofa findes i et indlæg om BHGs farvekombination af året (lignende koncept til Pantone’s farve på året, men for en hel kombination af koordinerende farver), hvor de snakker om en livlig kombination af grønne jungle grønt, dybt hav blå, berry, grå såvel som koral, såvel som jeg er helt føler det.

Jeg kæmper for øjeblikket i huset for at male vores boligareal vægge koral (og for at få den miljøvenlige IKEA-sofa). Lad os se præcis, hvor lang tid det tager for El Hub at komme om bord, haha!

REKLAME

Jeg dunno … Jeg antages, jeg er bare slidt ud af at leve det beige liv, du ved det? Da vi først først flyttede ind i vores Condo for fem år siden, var jeg ikke sikker på, hvad jeg ønskede at lave med stedet, så jeg udvalgte neutrale farver til væggene såvel som gardiner og tro på, at jeg ville skifte beige når motivation ramte.

Nå, den tid har endelig kommet.

Få ud af mine drømme, såvel som komme ind i min stue, du miljøvenlige IKEA COUCH!

Helt feelin ‘denne farvepalette …

Bedre huse samt haver, marts 2015