Når du forsøger at præsentere med din neglelak, så godt som du føler Hella akavet
Ok, makeup konspirationsteori tid!

Her går: Jeg tror, ​​at der er noget der foregår med flaskerne Chanel Le Vernis neglelak i rejse dagbogsamling, da de ser så helt anderledes ud i flaskerne, end de ser på mine negle.

REKLAME

Jeg dunno … den allerførste skygge jeg forsøgte, horizon line, samt nu denne anden, som jeg bruger ideel meow, ny daggry, ser kedelig såvel som uinspirerende i deres flasker, men det er en helt anden historie på dine poter .

To frakker Chanel New Dawn

Denne skygge, ny daggry, er ikke prangende, men det er overraskende komplekst for noget, der i første omgang ser stille ud. Jeg kan ikke beskrive det. Ofte ser det ud som en cremet, grålig mauve, men det overrasker mig det med et pastelliolet øjeblik. Såvel som ofte, når jeg glider ned i mine negle, løfter jeg, at det får mine fingre til at se længere ud (som en masse nøgne polerer gør).

Det er meget mere komplekst end forventet baseret på præcis, hvordan det ser ud i flasken. Du skal virkelig få det på dine poter, da det er, hvor magien sker.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

I øvrigt reformerede Chanel hele deres neglelakslinje et stykke tid tilbage såvel som elimineret formaldehyd, dibutylphthalat, toluen, formaldehydharpiks såvel som kamfer til fremstilling af en 5-fri formel. De virkelig trådte op deres negle spil.

REKLAME

Jeg tror, ​​at den nye formel er glattere, meget mere pigmenteret såvel som tørrer hurtigere end den tidligere formel, såvel som den varer lidt længere. Jeg får mindst fem eller seks dage med en base såvel som top frakke, før jeg har lyst til at kravet om at fjerne min polske såvel som begynde over. såvel som jeg er brutal på mine negle. Jeg tror, ​​det varer længere end essien for mig, men ikke snarere så længe som OPI. gode sager!

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.