Meow, det er CATURDAY!
Jeg er single-handedly renser ud af Feline Woman Mug sektionen på Marshalls! Jeg opdagede en mere sød en på pengene wrap hemmeligt skjult bag en mur af ikke-kat-tema krus. Det er ved 10 jordbær gade såvel som var som 5 bucks! Jeg kunne ikke oplyse nej … på den note, glædeligt caturday! ?

Dagens oplevelse for mig vil medtage dette par sparkly pink rulleskøjter samt min indkørsel … Ideelt set tweet jeg ikke senere fra nødrummet.

REKLAME

Bed for mig.
Tilbage på dagen var jeg ret stor på hjulsko, og … Ugh! Undskyld. Tabs sætter bare sin røv op i min grill. Jeg antages, at han var hans metode til at ønske dig en glad caturday også.

Anyway, jeg brugte til at bruge meget tid på rulleskøjter samt rulleblad tilbage på dagen. På et tidspunkt var jeg så dedikeret til min rollerblading, som jeg holdt dem i min bil, såvel som nogle gange, mens jeg kørte rundt, hvis jeg så et tilfældigt område, der så specielt godt til blading, ville jeg trække over såvel som buste dem ud !

Men jeg har ikke været på et par på næsten 20 år … og jeg er samtidig ekstatisk såvel som bange for at prøve disse skøjter på. Jeg spekulerer på, “Hvad hvis jeg bryder et ben? Eller en hofte? Så ville jeg ikke være i stand til at bringe spædbarnet eller felinen op såvel som ned ad trappen! ”

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Kan du huske på sidste gang du var på skøjter? Jeg håber du vil sige “for fem minutter siden” eller “i går”, så jeg kan online vicariously med dig.

I tilfælde af at du nu føler dig påvirket for at grave dine skøjter ud af garderobeskabet samt lynlås rundt om blokken, før du går, lige her er nogle appelshistorier, der piqued min rente i denne uge …

Homegoods åbner en spin-off kæde kaldet homesese … fordi de vil tage alle mine frokost penge, selvfølgelig.

Den nye Luminizer X Quad fra RMS Appeal ser så drømmende ud!

Jeg mener … Hvordan kan du potentielt ikke forstå, at du havde 27 par komme i kontakt med linser i dit øje? Jeg bærer kun en, såvel som jeg er parat til at rive den ud i slutningen af ​​dagen.

Jeg har været på et pixi spark, så godt jeg virkelig vil prøve deres skræl og polsk.

Her er historien om Myeong Jo Lee, Matriarken af ​​K-Beauty Biz samt en af ​​de største kvindelige iværksættere i vores tid.

Nye læbe produkter fra grusomhed-fri pop skønhed!

“Jeg var ikke en meget fredelig dreng,” siger Manolo Blahnik i begyndelsen af ​​traileren til Manolo: barnet, der lavede sko til firben, en ny mode dokumentar. “Aldrig var, aldrig vil være.”

Hvad er det at bære den nye Chanel Les Beiges Sund Glow Gel Touch Foundation?

Et kig inde i verden af ​​Chanel Haute Couture …

Nytte for nylig ompakket deres boiing concealers.

Jeg laver disse vandmelon popsicles i denne weekend. Yummy!

Her er de mest fremtrædende modetrends, årti i årti. såvel som P.S., ser S-korset fra 1900’erne virkelig, virkelig ubehageligt.

Når du navngiver dit barn efter en af ​​de største science fiction heltemænd hele tiden, noterer du fortegnelser som 14 nylige sci-fi-film, der ikke kravede store budgetter til at være fantastisk.

En San Francisco Shop ejer / kriminolog løber sine egne sting operationer til at fange shoplifters … Stat hvad?!

15 metoder til at ende med at være en meget bedre person

Bobbi Brown: “Jeg fokuserer ikke, det er derfor, jeg er vellykket.”

Jeg har lige fundet dette digt af Anne Sexton kaldet Courage, såvel som det er en af ​​mine foretrukne ting i øjeblikket, da det fejrer bithandlinger af tarm i det daglige liv.

Ok skat. ? Tabs vil gerne have mig til at minde dig om, at hvis du er heldig nok til at have en katteybde i din aftale med enhver form for tid i dag … værne om det.

I det mindste er det, hvad jeg fortæller mig selv, når jeg behandles med en bestemt plusstørrelse tabbyens bageste ende.

REKLAME

Hav en fantastisk dag!

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.