stadig på jagten for den ideelle sort-hvide stribet tee! Og tilsyneladende nogle andre ting også …

Lustlisten, vol. 4: Stuff jeg vil gerne have

Caslon Unwinded Slub Strik U-Neck Tee ($ 25) – Jeg vil have en Caslon Unwinded V-hals Tee nu, fordi jeg har givet op på Madewell Tee, fordi et par af jer gals diskuterede at få huller i din. *suk*
Jeg har allerede nogle caslon tees, som jeg bar hele min graviditet med Coywolf, og de er stadig i god form, så forhåbentlig ville denne med striberne holde op godt.

De eneste ting er … Striberne er temmelig tykke, så jeg er bange, jeg kan føle mig som en dommer i den. Jeg spekulerer på, om der er en version med tyndere striber.

S.s. Hvem vidste, at man kunne være så kræsen om stribe bredde?

BeautyBlender Pro ($ 20) – Jeg tog for nylig et tæt kig på min beaysyBlender for første gang i aldre og mand! – Det trækker op! Jeg tror, ​​at fanerne gik til byen på det, da jeg ikke kigger, fordi der er store klumper, der mangler fra siden af ​​det!
Hvordan sker disse ting bedst foran mit ansigt? Jeg har ingen ide.

Så jeg har brug for / vil have en anden (ideel, en sort en).

Jeg elsker dog de varme pink dem, men de sorte ser ikke så beskidte, efter at du har brugt dem.

Tom Ford Neroli Portofino over hele kropsspray ($ 67) – Ja, jeg erkendte grundigt, at udgifterne næsten $ 70 for en fancy Tom Ford Body Spray er helt Redonk, fordi det i det væsentlige er en Bougie Lady’s version af en kropsvæske, men jeg kan ikke hjælpe det!

Charlotte Tilbury Hot Lips? Læbestift i hot emily ($ 34) – for evigt. Det er så længe jeg har lyst til at prøve Charlotte Tillbury Makeup. burde jeg dyppe min tå ind i poolen med denne koral lippie?

Estée Lauder Defindende Pulver børste ($ 47) – Hvad er denne U-formede børste kontraption af Estée Lauder, og hvorfor føler jeg mig tvunget til at køre den på tværs af mine kinder?

Timeglas ILLUMUME Sheer Color Trio ($ 62) – Jeg er i øjeblikket på en creme rødme spark, hvorfor denne timeglas trio af rødme, bronzer og highlighter fangede mit øje. Jeg har Blush / Bronze Duo-versionen fra Waaaaay tilbage (alvorligt, det har været år), så det skal være tid til at bytte det ud for noget nyt … rigtigt ?? Det er det, jeg fortæller mig selv, haha!

Stila Aqua Glow Watercolor rødme i vandlilje ($ 26) – Taler om rødme, har du prøvet Stila Watercolor rødme? Jeg kan virkelig godt lide udseendet af rosenskyggen, vandlilje.

Herbivore Botanicals Coco Rose Body Coconut Oil Polish ($ 36) – Jeg har endnu nødt til at snuse denne Coco Rose Body Coconut Oil Polish ved Herbivore, men dømmer ved navn, håber jeg / satse på, at det lugter OccureWorldly.

Lo & Sons Catalina Deluxe Små taske ($ 128) – Jeg er helt forpligtet til at pakke lys, når jeg går til Oahu i juni, og denne taske ved Lo & Sons har et aftageligt rum på bunden til sko og sundries (!). Hvor fantastisk og meget cool. Plus, du kan slippe det på håndtagene på din carry-on også.

REKLAME

Det er det, jeg for øjeblikket begår. hvad med dig?

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.

REKLAME