Jeg måtte gøre matematikken – ikke en gang, men to gange. Har det virkelig været syv år i betragtning af at jeg opdagede den fantastiske ness, der er aquis hårhåndklædet?

Hellige Yikes!

REKLAME

Den, jeg kom tilbage i 2009 som en gave fra min Pal Jen, går stadig stærk (jeg har lige brugt det i aftes, som en kendsgerning), og til denne dag bruger jeg det hele tiden.

Jeg er så dedikeret, at det kommer med mig på ture, og hvis jeg glemmer at bringe det, freak-the-eff-out. Det er ikke bare et håndklæde … det er en livsstil!

Anyway, jeg er ekstatisk, fordi nu er mit yndlingshåndklæde til rådighed på Sephora.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Det plejede at være, at jeg kun kunne finde dem i seng bad og videre, men nu når du ruller op for at genopbygge din yndlings rødme eller få fat i en ny liner, kan du også slippe en af ​​disse aquis håndklæder i din lille kurv og dermed ændre dit liv. Ploop!

Når jeg begyndte at bruge det, kunne jeg ikke gå tilbage. Det er et supernaturligt absorberende hårhåndklæde lavet med et særligt mikrofiberstof, der suger den levende crap ud af hvert vandmolekyle i vådt hår.

Jeg har langt hår, og i sin længste tager det – jeg taler ikke – omkring tre timer til tørring, hvis jeg lader det lufttørre efter brug af en regelmæssig bomuldsbadehåndklæde. Men når jeg bruger AQUIS, tager det halvt som tiden. Plus, mit hår ser mindre frizzy og går endda mindre mindre! Stoffet er meget glattere end et almindeligt badehåndklæde og slår ikke på eller grove mine hårkøretøjer så meget.

Sephora bærer i øjeblikket to versioner af håndklædet – Aquis Lisse Luxe Hair Turban ($ 30) og Aquis Waffle Luxe Hair Turban ($ 40) – som begge er meget dyrere end $ 18 håndklædet jeg fik et stykke tid tilbage, men jeg tror Det er fordi de har et turban-stil design med en knap lukning for at gøre dem meget lettere at pakke rundt om dit hår. Plus, de kommer i søde mønstre (min grundlæggende hvide rektangulære aquis er bare knogler ved sammenligning).

Disse Sephora føler sig meget mere glamourøse for mig, og jeg tror, ​​de arbejder lige så godt som originalen.

Bedste dang hår håndklæde nogensinde.

REKLAME

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

S.s. glædeligt pukkel dag.