, du ved, jeg indså i dag, mens jeg anvender en af ​​læbens glosser i de nye $ 28 grænseløse kys Lip Gloss Set af Sephora, at jeg aldrig har forladt et kysmærke på et spejl.

Dette chokerede mig, da det er noget, der virker som om det ville være både sødt og lidt psyko, hvilket er helt min stil.

REKLAME

Kun universet ved, hvorfor jeg ikke har fået rundt til det endnu …

Skal jeg beslutte at rette op på denne situation, når som helst snart, er jeg sikker på, at dette nye lipglans sæt ville være op for det.

De fleste af de glosser i det, som Fuchsia, den lilla og Golden Peachy Pink (som er slags som Nars Orgasm), er så pigmenteret, at de absolut kunne stjerne i deres eget film og spille flydende læbestifter. Jeg mener, hvis jeg skulle smooche et spejl med en af ​​disse på, ja, ville du absolut være i stand til at fortælle, at Karen var her.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Der er også et par nuancer, der er temmelig ren, som den klare glans og Shimmery Golden Glitter. Gør for noget stort udvalg.

At være så glat og silkeagtig som de er, kan du tænke, “Hey, er de ting Mac Cremesheen Dopplegangers?”

Ak, de er ikke, fordi disse mennesker handler om jordbær, som i sådanne, hvordan de smager og lugter, så ingen vanilje.

Eh, det voksede på mig. Til sidst.

Som en til side, og dette er rettet mod katten boarder, der bor lejet fri i mit hus, FYI, kan du glemme din onde mesterplan at holde 10 pund pels til min glans, fordi disse glosser ikke er klæbrige overhovedet.

Haha! Tag den. Din plotting var for intet, min feline ven.

For at lægge et langt, magisk kys på disse glosser, tjek din favorit Sephora Store eller Sephora.com. Kit koster $ 28 og leveres med 10 0,068-oz. rør, hver med en doe-foot applikator.

Alt en pige har brug for en sjov tid kysse spejle.

Pris: $ 28 for 10 0,068-oz. Lip Gloss Tubes.
Tilgængelighed: Limited Edition, og tilgængelig nu på Sephora Stores og Sephora.com
Makeup og appel blog rating: B +

Taler om spejle …

Ok, var nogen andre helt skræmt af den blodige mary historie?

Husk? Du ville se i et spejl og sige hendes navn tre gange og eeaaaah! Ingen måde. Jeg var alt for bange for, at sh * t da jeg var barn.

Jeg bragte det op, fordi jeg begyndte at nyde supernatural (OMG! Det har dekan fra Gilmore Girls), hvilket er dette show om to brødre, der rejser landet i en muskelbil, der kæmper for dæmoner og whatnot.

REKLAME

Anyway, der er en episode i den første sæson, hvor de beskæftiger sig med efterdybningen af ​​en flok teenagepiger, der spiller blodig mary foran et spejl, og jeg handler bare om freaked ud!

Din skræmte kvarter appelmisbruger,

Karen.