to pude-y søjler i Charlotte Tilbury Long-Term Line: Pillow Talk Lipstick samt Pillow Talk Lip Cheat Lip Pencil
YO, hvis min pude kan tale, ville det højst sandsynligt fortælle en sordid fortælling om søvnløshed samt kvæle, ha ha ha! Det er ikke næsten lige så attraktivt, som Charlotte Tilbury’s berømte pude snak læbestift ($ 34) samt lip cheat lip liner ($ 22), jeg ved, men sådan er livet af en sove-udfordret dame. ?

Chancerne er, at du har hørt om pude snak, den nøgne-rosa læbestift samt læbe liner populær for dejlige så mange forskellige hudtoner, såvel som bumping samt plumping læber til bodeløse, bølgende proportioner.

REKLAME

Det er en dyr combo … men hvis to læbeprodukter kan få mig nogle saftige angelina jolie læber uden nogen form for nåle eller smerter, indikation mig op!

Bare for at være klar, hverken læbestiftet eller læbeforingen er teknisk lipplumpingprodukter. Når de udnyttes alene eller sammen, er begge beregnet til at få dine læber til at se større ud. Hvordan? Ved at integrere en glattere end-glat semi-mat overflade såvel som en generelt dejlig pink-brun nøgenfarve.

Så glat
Når en brand telefon kalder noget “Universal smigrende”, tror jeg, det er altid en god ting at størkne dine forventninger, da lad os håndtere det – en kvindes læbe ecstasy er en andens smerte.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg er en Mac NC42, såvel som mine læber er relativt pigmenterede, såvel som på mig, både pude snak læbestift såvel som liner er pinkish brune med en smule bit beige. Det skæves lidt varmt, men ikke så varmt, at det ser ud til gule-baserede. Jeg får absolut en nøgen vibe, såvel som jeg kan lide farven, som er som en blanding af Mac Velvet Teddy samt Mac Half ‘n’ halvdelen.

Iført både læbeformeren såvel som lippien
Læbestiftet lugter ligeledes såvel som smager ekstremt svarende til Macs underskrift Vanilje (Lineren har ingen smag eller duft), såvel som nu, at jeg tror på det … når jeg bruger både læbestiftet såvel som liner, kombinationen Føles såvel som ser ekstremt meget ud som en mashup mellem en Mac Cremesheen såvel som en Mac Powder Kiss Lipstick. Det har det samme samme lys såvel som fjedertekstur sammen med en lignende dovisk, halvmatte finish. Meget, ekstremt ret såvel som yderst behagelig.

Charlotte tager det til næste niveau, da metoden begge produkter glider over min hud er absolut overlegen. De er så, så glatte. Ingen hoppe, ingen træk, ingen form for tøven, når du kører røret eller blyanten på tværs af dine læber. Samt mine læber, efter den allerførste ansøgning, se meget glat ud.

Pillow-y samt plump? Ikke så meget, men helt glattere. såvel som denne virkning varer et stykke tid. Jeg taler fire eller fem timer. Men ved halenden af ​​det ser mine lodrette lip linjer meget mere udtalt, end jeg gerne vil have … Det er ikke som om mine læber ser ud som en uheldig prune, der venter på at blive chucked i skraldet, men de ser lidt tørt ud.

Jeg vil overflade både liner såvel som lippie i sidste ende, da farven er absolut min ting, men jeg forstår ikke, om jeg ville freak ud som jeg gør, når jeg er ved at overflade en Mac Velvet Teddy. Mens Pillow Talk Lipstick / Liner Combo er mærkbart glattere, tror jeg Velvet Teddy er lignende nok, såvel som om jeg chatter med en komplet fremmed på gaden om læbestift (som man gør, lol!), Jeg vil foreslå, at de vil Prøv pillow talk en gang, men jeg vil gerne tyde på, at de giver Mac Teddy A GO, i betragtning af at det er lidt meget mere billigt ($ 18,50).

REKLAME

For om de nøjagtige samme omkostninger som Pillow Talk Lipstick / Liner Combo, kan du også få tre rør af Velvet Teddy – en til at holde hjemme, en til at holde i din pung, såvel som en til måske at holde som en ekstra i situationen En af de andre falder på toilettet …

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.