Hvornår var sidste gang du spillede Hopscotch? – Siden for mig i mig skal jeg ikke huske på, at det er denne kardiovaskulære beskatning. I går introducerede jeg Connor Claire til dette traditionelle legepladsspil, såvel som efter at jeg havde demonstreret et par runder, måtte jeg stoppe med at tage en pause samt overveje mine livsvalg. Lol!

Var det altid det svært? ?

REKLAME

Nu hvor jeg tror på det, burde jeg finde ud af en metode til at vende Hopscotch til den nyeste såvel som største fysiske fitness-dille. Hmm …

Videre til dagens læsning. Kort såvel som vidunderlig lørdag surfing i dag, fordi jeg tilsyneladende har krav på at arbejde på min kardio, så jeg er ude for at køre et par miles på løbebåndet!

“Under en verdensomspændende krise kan det endda føle sig lidt trivielt at trække din makeup taske såvel som gå til byen på bronzer. Men fagfolk siger, at det virkelig kan gøre en betydelig forskel i at navigere disse uforudsigelige såvel som overvældende omstændigheder. ” <------ dette. Folk bruger stadig makeup, mens den sociale distancering, såvel som jeg er alt for det. Ligesom mange mennesker rundt om i verden er freelance makeup kunstnere såvel som frisystyler, der føler de langvarige virkninger af Covid-19 på deres økonomi såvel som erhvervslivet. El Hub spurgte mig den anden dag, hvis jeg kunne klippe håret, så godt som jeg var ligesom, "Wha?" Jeg sashayed ud af det rum, som jeg ikke hørte ham, da jeg aldrig har skåret nogens hår undtagen min egen, som kun skete under ekstreme duress, når i midten af ​​natten med et stumt par saks (unødvendigt at sige omstændighederne såvel som resultat var ikke ideelle). Anywho! Hvis han spørger igen, kan jeg fremme ham disse forslag fra barbers på præcis, hvordan man skærer dit eget hår hjemme, såvel som disse billeder af dudes gør det selv. Taler om hår, her er præcis, hvordan man giver din en smule yderligere TLC, i situation, det har brug for det bedst nu. Og her er præcis, hvordan man stilfuldt holde din mand ud af dit ansigt, ifølge restaurantarbejdere (som jeg håber vil have opgaver, når dette dilemma er overstået). Hvis jeg havde en gel manicure, der skulle elimineres bedst nu, ville jeg rive mit hår ud for reals. Hvis du er i et bind såvel som krav om at fjerne en gel-mani, her er nogle professionelle vejledning om præcis, hvordan man gør det i huset uden fuldstændig at ødelægge dine negle. Kan katte have mareridt? ? Kort svar er faktisk, de kan. Ifølge en dyrevarekspert er det derfor, at katte skubber deres butter i dit ansigt. ? Personen bag det, der betragtes som en af ​​verdens bedst ildelugtende lotioner, deler hendes foretrukne dufte. REKLAME Hvad er du så meget som i dag? Har du forstået det var lørdag, da du kom op i morges? Alle mine dage er sløret sammen ... Din venlige samfunds charme addict, Karen.