Åh, nej!

Min badeværelse hylde er buckling under vægten af ​​et bjerg af body lotion. Hvad skal jeg gøre?

REKLAME

Jeg ved! Jeg vil tilføje endnu mere body lotion til hylden.

El hub ville sandsynligvis forsøge at imødegå denne logik, men Whatevs. Jeg er en uhyggelig kvinde, der kan lide flere fugtgivende muligheder. Soap & Glory’s New Super Economical $ 15 Alle de rigtige glattesæt giver tre.

Hvordan kan jeg ikke så dette sæt, når en af ​​de tre fugtighedscreme i det lugter lidt (ok, meget) som Coco Mademoiselle, min all-time foretrukne duft af Chanel? Det hedder det retfærdige smør, såvel som det er et perfekt navn for det. Ting lagene så godt med coco, som jeg planlægger at få et fuld størrelse karbad efter at jeg overflader sætets 1,69-oz. sampler.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Alle tre af disse fugtighedscreme lugte velsmagende til mig, men to af dem – sukkerkrush såvel som smør selv – virkelig få mig til at gnave på mine arme, når jeg bærer dem.

Sukker crush lugter som en sukkerholdig lime margarita, mens smør selv har denne entusiasme frugt samt orange smoothie ting går.

Ingen af ​​de tre butter, der hver har en anden formel, indeholder parabener, sulfater eller pthalater.

Flere DEETS …

Det retfærdige smør: Dette lever så meget som dets navn! Det kanaler Chanel Coco, mens fugtgivende med shea smør, aloe vera såvel som vitamin E. point for tung hydrering.

Sukker Crush Body Buttercream: Som at bruge flødeskum, såvel som det blødgør huden med shea såvel som kakao butters, lime såvel som mandelolier samt kiwi juice vand.

Smør dig selv super rig smør creme: dette exfolierer med ahas samt blødgør din hud med shea smør.

Virker som et ganske godt tilbud som en mere “bare i tilfælde” potentielt gavekoncept for $ 15, dog advares – du kan være lokket for at holde det selv.

Jeg havde grundigt ment at redde det til min BFF Jen … men så tog jeg en anden sniff samt caved.

Whoops! Beklager, J.

Sættet af tre 1,69-oz. Krukker tilbydes nu på internettet såvel som på Sephora butikker.

REKLAME

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

S.s. Glad Hump Day!