Denne ting er stort set en forlængelse af min arm -> GHD Soft Curl.
Så jeg forsøger at lade mit hår luft tørre så meget som muligt. Jeg vasker normalt det om natten før sengen såvel som gå i seng med det lidt fugtigt, men så er det som Forrest Gump’s kasse med chokolade, når jeg vågner op … Jeg forstår aldrig, hvad jeg får, ha ha ha!

Jeg har normalt krav til at bryde det til en semi-respektabel, specificere med nogle stylingværktøjer, som disse, som jeg elsker:

REKLAME

T3 hårtørrer. Jeg har stadig min første gen en fra en milliard år tilbage (OMG, her er evalueringen fra 2007. Har en grin på mine brows.), Såvel som det stadig går stærkt. Det er utroligt let, såvel som jeg regelmæssigt chokeret over præcis, hvor hurtigt det tørrer hår. Jeg bruger det hver dag til at hjælpe med at rette mine bangs, så de efterår den metode, jeg kan lide.

GHD kurven blødt krølle krøllejern. Dette jern er vanvittigt dyrt ($ 245!), Men hør mig ud. Det legitime opvarmer? På mindre end et minut, men det bliver aldrig så varmt, at jeg kaster mit hår (som opstod, da jeg var i T3 Curling-jernene for en stave). Krøllerne sidste dag også.

En runde vildsvin hår børste. Jeg kan ikke huske på, hvor eller da jeg har fået den, jeg har. Det er så gammelt, at etiketten er brugt af … det kan have været omkring 1999? Uanset hvad der er tilfældet, glatter det ud på mine bangs såvel som ugudelige stykker meget bedre end noget.

Hvad angår hår styling værktøjer jeg ikke elsker … Jeg har ikke haft stor succes med lavpris krøllejern samt hårtørrer. De ekstremt billige, jeg har fået fra apotek eller mål, blev aldrig varmt nok til virkelig at gøre noget for mit hår. Jeg brugte til at have en hårtørrer af Revlon, der faktisk ikke gjorde noget, da det vedrørte det faktiske, du ved, hårtørring.

Åh, så godt som du forstår de hårtørrere, der er forbundet med væggen i nogle hotelværelser? Virkelig, så dumt. Hvad er pointen? De ender bare med at blæse vandet rundt, såvel som ikke virkelig tørrer mit hår overhovedet.

Også igen om T3 Curling Iron … var. Ikke. Min. Favorit. For nogle år siden stegte jeg utilsigtet et stort stykke hår med det, såvel som det er blevet begravet i bunden af ​​en skuffe lige siden.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

REKLAME

Hvad med dig? Hvad er de hår styling værktøjer du elsker / loathe mest? Hvilke hårtørrer, curlers, flade jern, børster? såvel som hvad kan du lide, eller ikke kan lide, om dem?

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.