fra venstre, det er de nye nars skulpturmultipler i Copacabana / Sidari Beach, Hot Sand / Laguna og Playa Flamenco / Oahu ($ 39 hver)
De nye $ 39 nars sculpting multiple er dobbelt så rart, fordi du får, ikke en, men to nuancer i hver pind – to nuancer af cremet nars mutiple godhed, som du kan bære på dine øjne, dine kinder, dine læber eller at skulpturere og fremhæve yo ‘ansigt.

En regelmæssig single nars mulitle pind sælger også for $ 39, så disse er dobbelt-din-PLEJSE DUOS.

REKLAME

En af nuancerne i hver duo er en lysere skygge til fremhævning, og den anden er en mørkere skygge til konturering.

Jeg er ikke rigtig en stor kontur-er (er det et ord?), Men hvis du er, er det, hvad de mørkere nuancer er til. Mig? Jeg er mere om højdepunktet (selvom jeg også vil spille med udendørs nuancer).

Jeg elsker NARS-multiplerne generelt, fordi de har den subtile lysende magi, der naturligvis lyser uden at se super fedtet eller skinnende, så når du bruger dem, der ender med at se ud som om du lige har forladt J. Lo og Jessica Albas personlige ansigtsarbejde, og hun arbejdede på din hud. Jeg elsker absolut den slags glød.

Sculpting Duos kommer i tre versioner – Copacabana / Sidari Beach (en shimmery, Silvery Pink med en rosendt bronze), Hot Sand / Laguna (en Peachy Champagne med en Bronzy Brown) og Playa Flamenco / Oahu (et mousserende, blødt guld med a DEEP BRONZE).

REKLAME

Hold et kig på ‘Em starter 21. juli. Måske vil jeg se dig så på Sephora.

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.