BOMB DOT COM (men der er en teknik til det)
Der er en ny superhelt i byen (denne pige) takket være denne mascara’s Crazy Crazy Curl Hold. Jeg har brugt IT Cosmetics Superhero Mascara til den meget bedre del af de sidste to måneder siden krøllen hold er lige ud af denne verden, såvel som selvom formlen ikke er teknisk vandtæt, kan det også være i det mindste En metode siden holdet er lige så stor som enhver form for vandtæt mascara, jeg har prøvet.

Jeg taler lange, lækre sorte vipper med brede øjne, låse ned krøller. TIL. DAGE. BOOM! – øjeblikkeligt bemærkelsesværdige vipper.

REKLAME

Jeg brugte det til kaffe med en kæreste et par uger tilbage (Hey, Fern!) Såvel som græd om, åh … fem gange under samtalen. (Det var en af ​​disse emo besøg. Du forstår præcis, hvordan det går nogle gange.) Da jeg kiggede i et spejl bagefter, forventede jeg at se noget helt anderledes, men denne mascara havde slet ikke budet eller smudret overhovedet.

I Hawaii brugte jeg også det til puljen såvel som strand et par gange, såvel som det varede overraskende godt der også, på trods af at det ikke blev klassificeret som vandtæt, hvilket er noget, jeg har forsøgt at forhindre i det seneste, Da jeg er overbevist om, at ved hjælp af fuld-on-vandtæt gør mine vipper efteråret meget lettere.

Det er to lag superhelt på vipperne på venstre øje (min højre) såvel som blotte vipper på øjet til højre.
Her er hvor tingene bliver lidt komplicerede, men: For at få denne mascara til at gøre de fantastiske ting, det kan gøre, skal du arbejde med det et stykke tid, da den allerede tykke til startformel fortyrer endnu meget mere over Tid, såvel som når det har, vil du ikke være i stand til bare at skubbe to frakker på dine vipper samt tur ud i solnedgangen med Keanu Reeves.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Nu, efter at have brugt mine i ca. to måneder, når jeg trækker staven ud af røret, tonsler de rene med en uanstændig mængde mascara. Ligesom jeg ikke tuller, tilstrækkelig mascara til at belægge fem sæt vipper!

REKLAME

Så du skal tage dig tid til at fjerne det overskydende, hvis du vil låse op for denne mascara’s rigdom. Jeg vil enten køre rent på tværs af et papirhåndklæde, eller jeg vil aflade overskydende på kanten af ​​røret. Hvis du ikke gør det, skal du bøje dig for et klumpet rod.

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.