Gør alle unge drenge elsker mint chokolade chip is? Jeg sværger … Jeg tror de gør det.

Jeg elsker også mynte, men ikke så meget isen (jeg er meget mere af en dulce de leche / pistachio gal). Jeg handler om de bærbare former for farven. Der er bare noget så frisk og fjedrende om mynte tøj og tilbehør.

REKLAME

Jeg havde faktisk denne outfit i går, så officielt var det mit outfit af yesterdagen, og ikke min outfit i dag (jeg er stadig valgt på det). Jeg havde det til lægenes kontor (ren sundhed, woop-woop!), Og nu som jeg tænker på det, mint i Lacy toppen ligner lidt farven på de scrubs, jeg plejede at bære, når jeg internerede på en medicinsk facilitet omkring en milliard år siden …

Jeg har også på mine nye yndlings jeans i dette billede, den frygtelig bløde, usædvanlige komfortable loft moderne skinny jeans. Stoffet har lidt strethiness til det, og det opretholder de elastiske kræfter, da dagene bærer på, så i slutningen af ​​en lang dag er jeanerne stadig effektivt fastgjort til min bum og ikke hænge af det (altid en god ting ).

Jeg kan også godt lide den moderate foruroligende på lårene.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Top – Loft
Jeans – loft.
Sko – Franco Sarto (Her er noget lignende)
Halskæde – Forever 21 (Her er noget lignende)
Øreringe – Kate Spade
Se – Anne Klein (noget lignende)
Taske – kate spade (noget lignende)

De lyserøde hylder er op! De lyserøde hylder er op!

Selvom ikke uden en kamp. De var ikke de nemmeste ting at sammensætte, fordi de er stål og tunge, og nu er der en stor bule i væggen (og en mindre dent i El Hubs hoved, hvor han blev bumpet).

REKLAME

Men i det mindste de er op! Yay for små sejre!

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.