Winged Eyeliner er en af ​​mine foretrukne makeupmetoder, da det gør en så stor indflydelse. Det er dog ikke altid nemt at gøre. Faktisk er det i nogle tilfælde en freaking smerter i rumpen. Plus, når du skruer op, er det svært at gemme resten af ​​dit makeup look.

For de dage, hvor jeg ikke kan ryste den søde, smule unge barn hængende fra min arm, eller for de dage, hvor jeg ikke bare kan få mig til selv at forsøge flydende liner, bruger jeg denne enkle metode For at få den nøjagtige samme winged liner effekt, men med en hel del mindre frustration!

REKLAME

I stedet for at udnytte en væske- eller gelforing, bruger jeg en vinklet rent såvel som en sort eller meget mørk brun øjenskygge som sort eller espresso fra Lorac Pro-kombinationen, da de er nemme at arbejde sammen med såvel som meget goof-bevis.

Forresten tror jeg på den allerbedste rent af hele tiden at udnytte for denne dovne piges vingede liner er Mac 266, hvis du opstår at have en. Det gør meget arbejdet for dig.

Den sorte skygge i Lorac Pro kombinationen er fantastisk!
En af mine all-time foretrukne børster!

Dip din vinklet rent i din skygge, og tryk derefter på den rene mod siden af ​​dit bord for at fjerne enhver form for overskydende. Hvis du ikke gør dette, får du alt det smukke eftervirkninger på dine kinder i stedet.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Dernæst ved hjælp af en presserende bevægelse, tryk på skyggen i din lash-line. Jeg kan godt lide at trykke på farven i stedet for at feje det, da jeg tror, ​​at jeg får en meget bedre, meget mere intens farveudbetaling.

Tryk på skyggen i din øvre lash-linje
Nu, fisker din rene opad, lav en linje som om du fortsatte din nedre lash line. Hvis du overholder den imaginære linje, får du den mest dejlige form til dit øje.

Og jeg bruger en smule flickende bevægelse i slutningen af ​​linjen for at sikre, at jeg får en diffunderet tip.

Opret en linje, der opfylder den nederste lash-linje
Det næste skridt er lidt sværere at forklare, så her er en hurtig video for at vise, hvad jeg laver. Dybest set flipper jeg min rengør den anden metode runde, samt at flicking den for at udfylde formen af ​​den linje, jeg vil have. Igen, ved at udnytte den flicking motion, får du et ret diffust look, snarere end en alvorlig linje. Det har et smukt, blødt udseende til det.

Din browser understøtter ikke video-taggen.

Bogstaveligt talt det er det! Du er færdig! Præcis hvor nemt var det?

Jeg vil dog sige, at at have den bedste ren gør dette tusind gange enklere, hvis du har en vanskelig tid med det. Jeg lover.

Den færdige dovne piges liner udseende!

REKLAME

Dette er typisk den forebygningsstil, som jeg kan lide at udnytte på bruder, der anmoder om vinget eyeliner. Jeg tror, ​​det ser en masse blødere såvel som smukkere såvel som ikke så alvorlig som flydende liner kan se ud.

Nogle gange vil jeg bruge en mørk brun eller endda en plummy farve, såvel som, og hvis jeg vil blødgøre linjen endnu mere, vil jeg tage en blanding rent såvel som løber over det lidt.

Jeg håber, at dette gør dit liv bare lidt lettere, såvel som om du vil, har jeg også en offentliggjort på min blog kaldet 4 trin til ideel winged eyeliner ved hjælp af flydende liner.