i kommentarerne den anden dag, Kim og jeg (Hej, Kim!) Talte om, hvordan i bevægelsesbilledet det femte element er denne ene scene, hvor Milla Jovovich tager en elektronisk øjenmakeapplikator – Af Chanel! Af alle mærker! – Og sætter det på øjnene, og med et tryk på en knap er hun øjeblikkeligt udstyret i futuristisk øjenmakeup.

Jeg har brug for en af ​​dem, der er ideelle nu for, som hele mit ansigt, fordi jeg fangede en anden kold (!). Så jeg vil have et fuldt ansigt, der stammer med en indstilling til at “pep up syge ansigt.”

REKLAME

Det ville være fantastisk…

Dårlig Connor fangede en forkølelse over julen, gav det til mig og El Hub, endelig kom over hendes kolde og derefter hentede en anden kold ideel efter nytår.

Så det har været kold by her. ??

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Hun begynder at føle sig bedre nu, men der var en tur til lægen for en kiste røntgen for et par dage siden, en lavkvalitetsfeber og to fremragende exorcist-lignende projektil opkastningshændelser.

Hold på … Jeg kan høre hende ovenpå i hendes krybbe synger? til sig selv.

Hun føler sig helt bedre. Det er godt.

Anyway, hun havde ikke lungebetændelse, takke godhed. bare en anden kold.

Selvfølgelig, nu hvor hun føler sig bedre, jeg er nede for tællingen, ikke? Jeg tror det er bare en mulighed for de menneskelige medarbejdere i faner Cat Industries, LLC for at teste vores immunsystemer.

Tak godhed for den store britiske bagning show ??? Fordi jeg har marateret det på sofaen. I eftermiddag lærte jeg alt om Yorkshire Pudding og Churros. * hoste * * sniffles *

Mary Berry?? Har du holdt mig firma, mens jeg ned kopper Honey Vanilla Chamomile Tea? og drik fremkomst-c. Tak, Mary! Hun er den britiske bedstemor, jeg ønsker, jeg altid havde, den, hvis hus jeg ville gå til efter skolen, og hun havde altid te klar, hjemmelavede kiks (A.K.A.? “Cookies” til dem af os på denne side af dammen ) og små små kager.

Mmm …

REKLAME

Håber tingene går godt derovre. Bliv sundt, tak!

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.