De otte nye nuancer af Mac Powder Kiss Lipsticks, $ 19 hver
Er ikke nogen fest som en lip flake party ‘fordi en lip flake party ikke stoppe!

Whoa, Nelly! Så jeg forsøgte den nye Mac pulver kysse læbestift farver i dag. De deltager i de 16 nuancer, der allerede er i den permanente linje, og på trods af krydsningen af ​​masser af fingre og tæer, at min lip flager ikke ville kollidere denne swatch soiree, desværre … de gjorde.

REKLAME

Lip Flakes -> Party Crashers!

Det er helt min skyld, for at være retfærdig, fordi jeg ikke har drukket nok vand, og når det sker, kan jeg stort set kysse (ha ha) enhver chance for glatte læbe farveprøver g’Bye.

Mac pulver kysser, som er en relativt ny formel i Mac Fam, føler mig lettere end luft. Pulverkisserne selv blev tilføjet til den permanente linje i efteråret 2018, og hvis dine læber er i bedste form (som i ingen flager), er de slags forbløffende bolde. De er utroligt comfy og nogensinde så lidt fugtgivende, og det er nemt at glemme, at jeg har på dem.

Og fløjlmatte finish? Gorgeous! – En La Hottie 1940s pin-up pige.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Fra denne nye batch af farver, ville jeg styre rydde af pinks (ærbødighed og sexet men sød), fordi de er patchy ideel ud af porten, og jeg ender med at gøre en masse patting og lagdeling og babyer til få dem til at se glatte …

I stedet vælg en af ​​lysere eller dybere farver, som er mindre tilbøjelige til at rydde op i fine linjer eller gøre opmærksom på eventuelle flager. Jeg kan godt lide sultry trin (den lyse rosenrøde brune); Werk, werk, werk (den fantastiske tonet røde); og Velvet Punch (en lys, fantastisk fuchsia) det bedste som de er de mest pigmenterede af bunken.

Et lag, og jeg er god.

Hvilken kan du bedst lide?
Gul-tonet pink mac sexet, men sød
Mac modnet, en grålig lavendel

Mac P for potent, en mid-tonet lilla

Mac Velvet Punch, en lys, kølig fuchsia

Mac sultry flytte, en lys rosenrødt brun
Cool rød mac werk, werk, werk
Mac bliver nysgerrig, en dæmpet pinky rød
Mac ærbødighed, en blød, gul pink
Pulver Kiss Lipsticks er $ 19 hver, vare omkring to timer på mine læber og smag og lugt som Classic Mac Vanilla.

Mmm …

REKLAME

Ved siden fangede du den særlige matemballage? great touch, right?

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.