krav disse i mit liv så hurtigt som muligt
Dette er præcis, hvor forfærdeligt jeg krav – ja, krav – disse republiks Nail Frida Kahlo produkter i mit liv.

Jeg har i øjeblikket påbegyndt en systematisk gennemgang af hver CVS Store i Marin-regionen området for at opdage disse produkter!

REKLAME

Min på internettet Sleuthing synes at tyde på, at de kun tilbydes på faktiske fysiske CVS butikker.

HVORFOR?! Hvorfor tilbydes de heller ikke online ??

Jeg opdagede om denne samling fra min gode ven Lily på Instagram (Hey, Girl!). Hun offentliggjorde et billede, hun opdagede af et par af varerne, såvel som det øjeblik jeg så det, var jeg som, ok, ja, jeg kan ikke online uden dem.

Nå, jeg mener … Jeg kan måske online uden dem, men det ville være virkelig, virkelig godt, hvis jeg måske prøver at mintlige miljøvenlige neglelak på mine negle.

Læbestifter!
Polerne er $ 7,99, ligesom læbestifterne.

Åh, såvel som selvfølgelig er der ligeledes sat derude, et sted, der har både neglelakene såvel som læbestifter i dem. Jeg så dem på Republic Nail site (ikke til salg, selvom – bare info), men jeg har ikke fundet dem at købe overalt på CVS.

Jeg tror, ​​at de måske er blevet tilbudt på CVS-webstedet på et tidspunkt, da de har anmeldelser, som er virkelig gode, men nu er stedet kun anført, at de kun tilbydes i butikker.

REKLAME

Hvis du opstår for at se disse i en butik overalt rundt lige her i bugten, så lad mig det vide. Jeg ville hoppe i min Mazda såvel som komme der så hurtigt.

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.