teeny, lille!
1. Terrifisk Tiny.

Du ville tro, at mange mennesker ville opdage miniature versioner af Makeup-produkter, der var let forværrende, da hvorfor har mindre, når du kan have moar? Men duftiness af diminutive parfumeflasker, læbestifter såvel som øjenskygge paletter som nars ønskede lille øjenskygge kombination har mig hoppe alle teh små skatte.

Passer i håndfladen
Så hvad hvis de ikke altid er praktiske? – især de små rør af mascara. (Mine hænder virker uventet Shrek-størrelse, når jeg holder en af ​​de små wands.) De er bare så darned søde.

REKLAME

Varmt såvel som (for det meste) sparkly skygger
Jeg er en NC42-hudtone i Mac.
Jeg tjekker et par af Connors små legetøj den anden dag såvel som holdt i tankerne præcis, hvordan jeg brugte til at lide små dukke mellem ting, da jeg var barn. Tilsyneladende kan jeg stadig lide små skatte.

2. Jeg kan godt lide at misbruge mig selv med forfærdelige film.

Hvis dialogen virker som om den var skrevet af en stoner spiser twinkies såvel som Doritos kl. 3 A.m., er jeg så der. Tæl mig også i, hvis det indeholder en ex-reality-tv-stjerne, der spiller en zombie, der mod alle odds sparer jorden fra fremmede invasion. Men, Duuuuuuude, afgørende punkt: Det er ikke som om jeg virkelig nyder godt af nogen form for det! Jeg vil begynde filmen, så se præcis, hvor længe jeg kan bære den, før jeg ikke kan tage det længere, såvel som enten krav om at ændre kanalen eller løbe ud af hoveddøren, der skriger.

Jeg dunno … af en eller anden grund gør det mig til at føle sig stærkere – ligesom det svarer til mentalvægtløftning?

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Dette var ikke en forfærdelig film, i situation du spekulerede på.

3. Jeg kan godt lide at forestille folk med Instagram-brows.

Babyer, politikere, den svedige checkout person på målet, der scanner alle de ting, jeg fik fra dollarbinden, som Marie Kondo ville afvise – alle, jeg ser, er fair spillet, hvis de rocker et sæt “normale / naturlige” bryn. Jeg vil så psykologisk skåret såvel som indsæt et par blokerede, mørke insta-brows på dem såvel som forsøger ikke at fnise.

Omvendt, når jeg ser nogen med Instagram Brewe, vil jeg psykologisk skifte dem ud for naturlige browsere.

Dette er ekstra sjov i lufthavne, forresten! ?

Throwback til den tid, jeg forsøgte at gøre edgy makeup samt endte med et andet par sparkly brows
4. Jeg vil ligeledes lide at forestille sig alle forældrene på førskolefunktioner som at feste 20-somethings.

Specielt kan jeg lade som om de er alle op i klubben, hella drukket samt gøre tingene single 21-årige udfører højt såvel som overbelastede rum. Jeg gør dette nogen form for tid, jeg er omgivet af andre forældre, såvel som det er uendeligt underholdende for mig.

5. Jeg kan godt lide at stå i brusebadet samt vinde falske argumenter.

Mens jeg vasker mit hår såvel som eksfolierer såvel som at gøre Yoozh i brusebadet, vil jeg vise på “opvarmede samtaler”, jeg har haft (eller vil have) med gode venner eller husholdninger eller cranky-bukserne Hvem stjal min auto parkeringsplads på Costco, samt jeg vil omarbejde dem i mit sind for at sikre, at jeg kan komme i det snappy comeback, der opstod for mig, da jeg gik væk.

Åh, du ved, bare chillin ‘i brusebadet, har en falsk uenighed med mig selv …

REKLAME

El Hub always wonders why I spend so much time in there, as well as I’m like, duuuuuuuuude, now you know!

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.