Øh nej.

Ikke vil ske, for selvom jeg er afhængig af den mand med masser af ting, herunder mit liv og min kats liv, er jeg ikke afhængig af ham med mit hår.

REKLAME

Ikke engang, hvis Zombie Apocalypsen gik ned, og der var ingen andre mennesker omkring i stand til at bære saks, ville jeg stadig ikke lade El Hub røre ved mit hår (undskyld, skat!).

Jeg mener, at manden næppe husker at skære sine egne tånegle hvert par måneder, og jeg er ment at afhænge af ham for at trimme mit hår …?

Ingen.

Sådan vil det gå ned: Jeg vil begynde at få alle mikrostyring-y og nervøs, og det ville bare irritere ham, og så ville vi begynde at råbe på hinanden over noget helt uafhængigt og helt dumt, og så han ‘D utilsigtet afskåret en big-@ ss chunk af mit hår i ryggen. ?

Nu, hvis han var en uddannet stylist, ville det være anderledes, og jeg har altid troet, at det ville være utroligt fantastisk at danse nogen, der rent faktisk kunne gøre hår (især krøllet / bølget hår). Selvfølgelig, i dette drømmescenarie, ville El Hub også være i stand til at gøre farve også og kunne tilslutte mig med en Bomb Balayage.

REKLAME

Hvad med dig? Vil du være afhængig af din mand / kone / kæreste / kæreste for at skære dit hår?

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.