præcis, hvordan mine læber føler i dag, i en nøddeskal …
Mand, åh, mand! Langsomme matte flydende læbestifter ser så godt ud, men de kan også være sååå tørring.

Jeg forstår ikke, hvad jeg troede i går ved at bytte de 15 nye Mac-vintage matte flydende lipcolours i Friggin ‘vinter.

REKLAME

Nå … næsten vinter, såvel som selv om det ikke får real-deal 30-under køligt her, er det stadig blevet køligt for Californien (er det ligeledes ‘årsag til El Niño?), Samt varmeapparatet har sparket På hvert femte sekund, så forstår jeg ikke, hvorfor jeg troede, at mine læber ville komme ud af denne swatch-fest, der er uskadt.

Du så vanvittigt, Karen !!! Hvad har du tænkte? Efter at have elimineret den sidste af farveprøverne følte mine læber, at jeg havde været tunge, der bryder en ostgitter, såvel som de er stadig lidt ømme i dag.

Det er det, jeg får for at tro på, at jeg måske prøver på 15 matte flydende læbestifter …

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Men de var så smukke !!!

Haha.

Lektionen her? Denne gang på året, tænk på tilstanden af ​​dine læber, før de når den langvarige matte flydende læbestift, fordi de af naturen kan være ret tørring, selvom Mac-vintage-mattene ikke er meget mere tørring end typisk (faktisk Jeg tror, ​​at de er noget mindre tørre end normalt).

Det vil ikke være et problem, hvis dine læber er i god form, så godt som du ikke strider mod tørhed eller flager (og hvis det forklarer dig, kan jeg venligst have det, du har?).

Hvis du vælger at bære dem, da du ønsker at vintage ’40s Screen Siren Glam, kan passende prep arbejde på forhånd hjælpe. For eksempel, natten før, go buck wild by laying store tilbud af læbe balsam før sengetid (jeg har brugt såvel som kærlig nuxe reve de miel).

Ligesom, seriøst lag, der shizz som du laver en 10-lags kage, samt bare acceptere, at din feline sandsynligvis vil krybe rundt om din aftale med klokken 3 om morgenen for at indbetale bjerge af feline hår på dine læber.

Det er dog koldt, da dine læber vil blive ordentligt prepped.

Men så gør det igen bedst, før du går ind med din matte flydende læbestift. Jeg gør det typisk som en af ​​mine allerførste trin bedst, når jeg sætter mig ned for at anvende min makeup. På den måde, da jeg er færdig med mine øjne, fundament, bryn, såvel som alle de gode ting, har balsamet haft lang tid at arbejde.

Når det drejer sig om matte flydende læbestifter, giver aldrig op! Overgiv dig aldrig!

Bare prep.

REKLAME

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

S.s. Samt lige her er nogle meget flere forslag til håndtering af en parched vinter sæson pout.