Howdy, Amiga (og Amigos)! Jeg har nogle familie tjekker ud i dag ud af byen, begge mine forældre fra East Bay og El Hubs forældre fra Redding, Californien, så jeg har været på datter / svigerindeafgift, som har involveret nogle sightseeing og, Selvfølgelig, nogle spise (som tilsyneladende er, hvad min familie bedst gør!).

Her er fem grundlæggende sommer sightseeing essentials, jeg kan lide at have på hånden …

REKLAME

1. En tværgående pung

Ligesom denne Kate Spade Cobble Hill Small Ella i Cherry likør
Yay for at holde dine hænder fri!

Jeg kan lide tværgående punge til håndfri sightseeing og andre sommerudflugter, fordi du aldrig ved, hvornår du vil støde på en venlig kitty, der har brug for lidt kærlige eller indkøbsposer, kolde drikkevarer eller iskegler, der skal have en lille bedrift.

2. En sød hat

Kate Spade Packable Straw Hat (jeg tror ikke, at denne er stadig tilgængelig …)
Jeg er en stor fan af at bære hatte til at gå sightseeing, fordi de ikke kun er god solbeskyttelse til mit ansigt og hår, men jeg kan også bruge dem til at skjule under, når jeg ikke er i humør til at bære nogen makeup eller gøre min hår!

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

3. Et behageligt par sko

Roxy Ventura Cheetah Slip-On Sneakers
Du ved, det er sandt: Comfy Footwear. Selvom allure af strappy sandaler eller sko med hæle ofte overvinder, kan du ikke gå galt med sko, der kan klare en række sightseeing terræn og situationer, som byens gader, græsklædte parker, sandstrande osv. – Fordi du aldrig ved, hvor eventyr vil tage dig.

4. Bandhjælpemidler!

Buuut, ofte selv de comfiest sko kan gnide på de forkerte steder, så hold et par bandhjælpemidler med dig bare i tilfælde (seriøst, de kommer i hjælpsom hele tiden).

5. Emergency Snacks.

En ting om sightseeing med grupper af mennesker er, at alle næsten aldrig er på samme tidsplan, og du ved aldrig, hvornår alle vil være klar til at spise.

Dette kan være meget irriterende, så jeg forsøger altid at bringe en sund snack med mig, bare i tilfælde af at jeg har brug for at tide mig selv over i de 45-90 minutter, kan det tage alle til at finde ud af, om de vil have pizza, thailandske, italienske eller burgere …

Kampen er så ægte!

REKLAME

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

S.s. Hvad er nogle af dine sommer sightseeing essentials?